• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar GM bir projeyi daha tamamladı

Afyonkarahisar GM bir projeyi daha tamamladı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nin koordinasyonunda Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa imzaladığı Gençlik Projesi kapsamında ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer programı finali önceki gün Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı.  Yapılan programa Gençlik Hizmetleri ve Spor [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nin koordinasyonunda; Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa imzaladığı Gençlik Projesi kapsamında ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer programı finali önceki gün Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.  
Yapılan programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Baro Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, Okul Müdürü Oğuz Tozan katıldı. Proje kapsamında şuana kadar 12 Mesleki Teknik ve Anadolu Liseleri’ndeki öğrencilere Gençlik Merkezi tanıtımı ve akabinde Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin tarafından seminerler verildi. Seminer çalışması kapsamında Baro Başkanı Şahin meslek seçimi konusunda kendi yaşam öyküsünü anlatarak, meslek seçiminin konusunda gençlere farkındalık kazandırdı. Son program ile birlikte toplamda yaklaşık bin 800 gence ulaşıldı.
Program sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Dr. Yunus Tortop tarafından ve Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e plaket ve teşekkür belgesi taktim edildi. Bu süreçte desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Afyonkarahisar Barosu’na, okullara, öğretmen ve öğrencilere de teşekkür edildi.

Bakmadan Geçme