• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar festivalleri – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar festivalleri – Kocatepe Gazetesi

12’nci Afyonkarahisar Jazz Festivali, Anemon Otel’deki konserle başladı. Festival’in Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Afyonkarahisar’daki Klasik Müzik ve Jazz Festivalleri’nin dünyada saygınlık kazandığına dikkat çekti Afyonkarahisar’da önemli bir gelenek hale gelen Jazz Festivali başladı. 12’nci Jazz Festivali’nin ilk gününde Veronika Vitova Quintet konser verdi. Afyonka-rahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı [&hellip]

Afyonkarahisar festivalleri

12’nci Afyonkarahisar Jazz Festivali, Anemon Otel’deki konserle başladı. Festival’in Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Afyonkarahisar’daki Klasik Müzik ve Jazz Festivalleri’nin dünyada saygınlık kazandığına dikkat çekti

Afyonkarahisar’da önemli bir gelenek hale gelen Jazz Festivali başladı. 12’nci Jazz Festivali’nin ilk gününde Veronika Vitova Quintet konser verdi. Afyonka-rahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz ile çok sayıda izleyici katıldı.
12’nci Afyonkarahisar Jazz Festivali’nin başlangıcında konuşan Festival Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, her festivalde yeniliklere imza attıklarını kaydetti. Başkadem, Afyonkarahisar’da düzenlenen Klasik Müzik ve Jazz Festivalleri’nin dünyada kabul gören festivaller arasına girdiğini kaydetti. Başkadem, “Neden Dünya Festivaller Birliği’ne girmiyorsunuz, diye soruluyor. Şu anda bunu karşılayacak gücümüzün olduğunu düşünmüyorum. Hep beraber, güzel festivaller düzenlemeye çalışıyoruz” dedi.
Başkadem, Afyonkarahisar’ı şehir olarak geliştirmek istediklerini, bu anlamda festivallerin gelişime katkı sunacağının altını çizdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme