• Haberler
  • Genel
  • “Afyonkarahisar, dinî değerlerine bağlı” – Kocatepe Gazetesi

“Afyonkarahisar, dinî değerlerine bağlı” – Kocatepe Gazetesi

Sülümenli’ye İmaret Camii Emekli İmam Hatibi hayırsever Sefa Özdemir tarafından yaptırılan İnbeşik Kur'an Kursu hizmet binasının açılışı Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından yapıldı. Kuran Kursu hizmet binasının açılışına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal, İmaret Camii Emekli İmam Hatibi hayırsever Sefa Özdemir ve kasaba halkı katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının [&hellip]

"Afyonkarahisar, dinî değerlerine bağlı"

Sülümenli’ye İmaret Camii Emekli İmam Hatibi hayırsever Sefa Özdemir tarafından yaptırılan İnbeşik Kur’an Kursu hizmet binasının açılışı Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından yapıldı.

Kuran Kursu hizmet binasının açılışına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal, İmaret Camii Emekli İmam Hatibi hayırsever Sefa Özdemir ve kasaba halkı katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yapılan açılış konuşmaları sırasında söz alan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar, dini değerlerine bağlı, bizi biz yapan değerlere sahip çıkan bir vilayet. Böyle bir vilayette bu güzel insanların karşısında Vali olmak da bizleri bahtiyar ediyor. Dünyanın bir çok yerinde İslamiyet denince, İslam’ı benimseyen kişilerin birbirini öldürdükleri zannediliyor. Aslında İslamiyet kelime anlamı olarak barış, kardeşlik, dostluk ve selamet gibi anlamları taşımaktadır. Peki niye dünya, İslamiyet’i kötü biliyor. Bu durum bizlerin Kur’an-ı Kerim’i iyi bilmediğimizden, onu anlayıp hayatımıza yansıtamadığımızdan kaynaklanmaktadır. İşte böyle müesseseler Kur’an-ı Kerimi öğretmek ve dinini iyi bilen, Kur’an-ı Kerimi hayatına en güzel yansıtan kişiler yetiştirmeye vesile olacaktır. Bu yüzden İnbeşik Kur’an Kursu hizmet binasının yaptırılmasında katkıları olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme