• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar değil Afyon Belediyespor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar değil Afyon Belediyespor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün ismi, Afyon Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirildi 1 Temmuz’da yapılan Afyonkarahisar Belediyespor Genel Kurulu’nda alınan karar gereiği kulübün adı Afyon Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirildi. Konuyla ilgili olarak kulüp yönetiminde yapılan açıklamada, “Kulübümüzün 01.07.2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan kongresinde, federasyonlarda ve basında (Karahisarspor ve A.Karahisar…gibi) değişik [&hellip]

Afyonkarahisar değil Afyon Belediyespor

Afyonkarahisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün ismi, Afyon Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirildi

1 Temmuz’da yapılan Afyonkarahisar Belediyespor Genel Kurulu’nda alınan karar gereiği kulübün adı Afyon Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirildi.
Konuyla ilgili olarak kulüp yönetiminde yapılan açıklamada, “Kulübümüzün 01.07.2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan kongresinde, federasyonlarda ve basında (Karahisarspor ve A.Karahisar…gibi) değişik şekillerde yer alan kulübümüzün adının, Afyon Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştirilmesine karar verilmiştir. Kongrede ayrıca, kulüp renkleri de mor-beyaz-turkuaz olarak değiştirilmiştir” ifadesine yer verildi.
Öte yandan Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’ın yeniden başkanlığa seçildiği kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Burhan Kınay, Nurettin Akşab, Eyüp Selman Yavuz, Mehmet Özer, Metin Genelioğlu ve Ömer Özpınar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme