Afyonkarahisar'da 15 Günlük Hava Durumu

Son günlerde başlayan yağışlar önümüzdeki günlerde de devam edecek mi yoksa yağışlı havalar yerini güneşli günlere mi bırakacak? Mevsim değişikliklerinde sıkça karşılaştığımız bu sorulara Gazeteniz Kocatepe olarak cevap bulduk.

Meteorolojik verilere göre bugün öğlen saatlerinde kuvvetli yağış beklenirken, yarın (04.09.2024) Afyonkarahisar’da havanın parçalı bulutlu olacağı bekleniyor. Termometreler bugün 23 dereceyi gösterirken, yarın 6 derece artarak 29 dereceye çıkacağı bekleniyor.

Önümüzdeki hafta Çarşamba(11.09.2024) gününe kadar parçalı bulutlu olarak seyredecek hava şartlarında sıcaklıkların 28–29 derece olacağı, yağış olmayacağı bekleniyor.

12 Eylül Perşembe günü itibariyle sıcaklıklar düşmeye başlayacak ve güneş yerini yağışlı günlere bırakacak. Perşembe ve Cuma günlerinde sıcaklık 29 derece bandında olsa da gök gürültülü sağanak yağış olma ihtimali yüksek. 

14 Eylül cumartesi günü yağış beklenmese de sıcaklıklar 2-3 derece düşerek 26 dereceye gerileyecek. 15–16 Eylül’de yine sağanak veya gök gürültülü sağanak yağışlar kendini gösterecek. 17 Eylül Salı günü ise yağış beklenmezken, hava sıcaklığı 2–3 derece düşerek 23 dereceye gerileyecek.

Bakmadan Geçme