• Haberler
  • Spor
  • Afyonkarahisar, çeyrek finalistleri belirliyor

Afyonkarahisar, çeyrek finalistleri belirliyor

2021-2022 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Grup Müsabakaları 9 kız, 9 erkek takımın katılımıyla Afyonkarahisar'da başladı   Afyonkarahisar, 11-13 Mart tarihleri arasında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. 2021-2022 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Grup Müsabakaları farklı şehirlerden 9 kız ve 9 erkek olmak üzere 18 takımın katılımıyla Afyonkarahisar'da başladı. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe [&hellip]

2021-2022 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Grup Müsabakaları 9 kız, 9 erkek takımın katılımıyla Afyonkarahisar’da başladı

Afyonkarahisar, 11-13 Mart tarihleri arasında önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. 2021-2022 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Grup Müsabakaları farklı şehirlerden 9 kız ve 9 erkek olmak üzere 18 takımın katılımıyla Afyonkarahisar’da başladı.
Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu’nda başlayan müsabakalar sonunda gruplarından çıkan takımlar çeyrek finallerde mücadele etmeye hak kazanacak.
Müsabakalara katılan takımlar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin de katıldığı istişare toplantısını gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de müsabakalara katılacak bütün takımlara başarılar diledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme