• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar, bölge toplantısına ev sahipliği yapacak

Afyonkarahisar, bölge toplantısına ev sahipliği yapacak

AK Parti Konya İl Teşkilatı, önemli bir etkinliğe daha imza attı. Konya, Karaman, Afyonkarahisar, Aksaray ve Niğde'nin AK Parti İl Başkanları, Yürütme Kurulu Üyeleri ile söz konusu illerin gençlik ve kadın kollarının başkanları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Konya Buluşması' programıyla bir araya geldi. Kendilerini ağırladıkları için AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun ve il teşkilatına [&hellip]

Afyonkarahisar, bölge toplantısına ev sahipliği yapacak

AK Parti Konya İl Teşkilatı, önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Konya, Karaman, Afyonkarahisar, Aksaray ve Niğde’nin AK Parti İl Başkanları, Yürütme Kurulu Üyeleri ile söz konusu illerin gençlik ve kadın kollarının başkanları; İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Konya Buluşması” programıyla bir araya geldi.
Kendilerini ağırladıkları için AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun ve il teşkilatına teşekkür eden AK Parti Afyon İl Başkanı Mehmet Zeybek; “Toplantıyı il teşkilat mensuplarının bir araya gelip tecrübe paylaşımı yapılması bağlamında önemsiyoruz. Belki de ilk defa böyle bir toplantı organize ediliyor. İnşallah ikinci toplantıya da biz ev sahipliği yapacağız. Ancak ben öncelikle Konya’nın bu güzel ev sahipliği için İl Teşkilatı’na teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme