• Haberler
  • Genel
  • “Afyonkarahisar bir çok veride son çeyrekte”

“Afyonkarahisar bir çok veride son çeyrekte”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyon’un bir çok verisi ile 81 il içerisinde son çeyrekte yer aldığını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Bakkallar Odası Genel Kurulu'nda katılımcılara hitap etti. AVM'LER GÜNLÜK HAYATTA YAN YANA Bakkalların günümüzde çok zor zamanlar yaşadıklarını bildiğini belirten CHP Afyonkarahisar Belediye [&hellip]

"Afyonkarahisar bir çok veride son çeyrekte"

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyon’un bir çok verisi ile 81 il içerisinde son çeyrekte yer aldığını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Bakkallar Odası Genel Kurulu’nda katılımcılara hitap etti.
AVM’LER GÜNLÜK HAYATTA YAN YANA
Bakkalların günümüzde çok zor zamanlar yaşadıklarını bildiğini belirten CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, bakkalların ulusal ve uluslararası büyük sermaye ile mücadele ettiklerini söyledi. Marketler, süper marketler, hiper marketler ve diğerlerinin her geçen gün yaygınlaştığını belirten Dr. Ecer; “Bir araştırmaya göre yaygınlaşan bu unsurlar 50 kadar iş kolunu ortadan kaldırmıştır. Yıllardan beri AVM yasası çıkartılamamıştır. Hiçbir uygar dünya da AVM’ler kent merkezinde bulunmuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız önceki gün Roma’yı anlatırken ‘Roma da ne gökdelen var ne de AVM.’ diyerek güzelliklerini ifade etti. Maalesef AVM’ler günümüzde şehir merkezlerinde hatta yan yana şekilde günlük hayatın içindeler. Yakın bir gelecekte Afyonumuza bir AVM doğacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
YAPILANLARA RAĞMEN HAL ORTADA
Afyonkarahisar’ın 60 yıldır benzer dünya ve siyasi görüşe sahip kişilerece yönetildiğini söyleyen Ecer şöyle konuştu: “Geçmişteki yöneticilerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmışlardır. Aramızdan ayrılan Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sağlık diliyorum. Yapılanlara rağmen görüyoruzki kentimiz elindekileri ve marka değerlerini fazlaca kullanamamıştır. Kütahya’ya bağlı bir ilçe olan Eskişehir’le kentimiz yarışamaz hale gelmiştir. Futbol terimi ile Eskişehir süper lig de oynarken Afyonumuz amatör lig de oynamaktadır. Afyon bir çok verisi ile 81 il içerisinde son çeyrekte yer almaktadır. Afyon yaşanabilir kentler sıralamasında 65’nci sırada yer almaktadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme