• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyonkarahisar Belediyesinin 2023 geliri Türkiye'nin bir günlük faiz parası'

'Afyonkarahisar Belediyesinin 2023 geliri Türkiye'nin bir günlük faiz parası'

SP Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Türkiye'de ekonomik dar boğazın hat safhada olduğunu söyledi. Doğan, 'Afyonkarahisar Belediyesinin 2023 yılı geliri 1 milyar 760 milyon TL'dir. Bu rakam Türkiye Cumhuriyeti Devletinin borcunun bir günlük faiz parasıdır. Böyle bir ülkenin iflah olması mümkün mü?' dedi.

Saadet Partisi (SP) Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Afyonkarahisar programı kapsamında Ottoman Cafe de basın toplantısı düzenledi.

Hayatın tercihlerden ibaret bir süreç olduğunu söyleyen SP Ankara Milletvekili Mesut Doğan, “Hayat tercihlerden ibarettir. Geçtiğimiz Milletvekili Genel Seçimlerinde 65 milyon seçmenin 55 milyonu bir tercihte bulundu. Ülkemiz için bu tercihin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnsanımız ekonomik anlamda ciddi anlamda bunaldı. Afyonkarahisar Belediyesinin 2023 yılı gelir gider toplamını biliyor musunuz? Afyonkarahisar Belediyesinin 2023 yılı gelir gider toplamı 1 milyar 760 milyon TL’dir. Bu rakam Türkiye Cumhuriyeti Devleti borcunun bir günlük faizi parasıdır. Böyle bir ülkenin iflah olması mümkün mü? Gençlerimiz geleceği yurt dışında arıyor. Bir ülke hak ettiği yerde değilse şehirleride hak ettiği yerde olmuyor.Afyonkarahisar muhteşem bir potansiyele sahip olmasına rağmen hakettiği yerde değil.”dedi.

Haber

Bakmadan Geçme