Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Belediyesi’nden “Milli Dayanışma Kampanyası”na destek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve meclis üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na 80 bin lira ile destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsü ile mücadele kapsamında başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir aylık maaşı ile beraber AK Parti gurubuna mensup Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 80 bin TL’lik bağışla destek oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Milli Dayanışma Kampanyası” ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yaptığı bağış çağrısı sonrasında Afyonkarahisar’da ilk açıklama Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Ak Parti’li Belediye Meclis Üyelerinden geldi.
Millet olarak birlik, beraberlik, dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket edildiği zaman her türlü zorluğun üstesinden geldiklerini ifade eden Başkan Zeybek, kampanyaya destek olan AK Parti’li Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Türkiye’nin dört bir tarafında ve Afyonkarahisar’da da ekonomik anlamda zor günler yaşayan vatandaşlara destek olmak adına başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”nı sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Başkan Zeybek, “Millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiğimiz zaman nice zorlukları hep birlikte aştık, bugünde dünya genelinde global bir tehdit haline dönüşen ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs salgını karşısında yine dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket etmemiz gerekmektedir. Bu vesileyle partimize mensup Belediye Meclis Üyelerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti