• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde Başbakan hareketliliği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi'nde Başbakan hareketliliği – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İstişare toplantısının Kızılcahamam'dan Afyonkarahisar'a alınması meyvelerini vermeye başladı. AK Parti'nin toplanacağı Güral Afyon Hotel çevresinde Afyonkarahisar Belediyesi yol ve refüj çalışmalarına başladı AK Parti İstişare Toplantısının 9-11 Mayıs 2014 tarihinde Afyonkarahisar'da yapılacağının açıklanmasının ardından Afyonkarahisar Belediyesi toplantının yapılacağı bölgede çalışmalara başladı. Toplantının yapılacağı Güral Hotel'e ulaşan bağlantı yolunda asfalt ve düzenleme çalışmaları başladı. [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nde Başbakan hareketliliği

AK Parti İstişare toplantısının Kızılcahamam’dan Afyonkarahisar’a alınması meyvelerini vermeye başladı. AK Parti’nin toplanacağı Güral Afyon Hotel çevresinde Afyonkarahisar Belediyesi yol ve refüj çalışmalarına başladı

AK Parti İstişare Toplantısının 9-11 Mayıs 2014 tarihinde Afyonkarahisar’da yapılacağının açıklanmasının ardından Afyonkarahisar Belediyesi toplantının yapılacağı bölgede çalışmalara başladı.
Toplantının yapılacağı Güral Hotel’e ulaşan bağlantı yolunda asfalt ve düzenleme çalışmaları başladı. Budan Termal önünde çalışmaları tamamlayan Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri bugün bağlantı yoluna asfalt atacak.
Başbakan Erdoğan ve tüm kabine ile AK Parti yönetimini ağırlayacak Afyonkarahisar’da belediyenin bağlantı yolunun ardından spor kompleksine giden yolda da çalışma yapacağı öğrenildi. Belediyeye ait araçların bir kısmı ise, dün Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi kavşağında düzenleme çalışmaları yaptı. Yol çalışmalarının yanında refüjlerde bakım da yapan belediyenin çalışmalarının AK Parti istişare toplantısına kadar sürmesi bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme