• Haberler
  • Genel
  • “Afyonkarahisar basını ile iftihar ediyorum”

“Afyonkarahisar basını ile iftihar ediyorum”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yerel medyadan övgüyle bahsetti. 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, medya çalışanları ve patronlarına kahvaltı verdi. Çoban, yerel medya ile iftihar ettiğini söylediYerel medyaya övgüler yağdıran Burhanettin Çoban, Zafer Kent Ormanı’nda verdiği kahvaltıda konuklarına iyi dileklerini iletti.Olumsuzluklar Afyonkarahisar’dayaşanmıyor Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 24 Temmuz Basın Bayramı [&hellip]

"Afyonkarahisar basını ile iftihar ediyorum"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yerel medyadan övgüyle bahsetti.

24 Temmuz Basın Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, medya çalışanları ve patronlarına kahvaltı verdi. Çoban, yerel medya ile iftihar ettiğini söyledi
Yerel medyaya övgüler yağdıran Burhanettin Çoban, Zafer Kent Ormanı’nda verdiği kahvaltıda konuklarına iyi dileklerini iletti.
Olumsuzluklar Afyonkarahisar’da
yaşanmıyor
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle medya mensuplarına Zafer Kent Ormanı’nda kahvaltı verdi. Kahvaltında sonra konuklarına hitap eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, medya mensuplarının Basın Bayramını kutladı. Çoban, nice basın bayramlarında buluşup bir arada olmayı diledi. Afyonkarahisar basını ile gurur duyduğunu her yerde belirttiğini vurgulayan Burhanettin Çoban; “Afyonkarahisar basını ile gurur duyup iftihar ettiğimi tekrar belirteyim. Çünkü artık basınımız haber alma, haber verme noktasında ilkeli tarafsız bir çizgiye oturdu. Bundan da bir yerel yönetici olarak memnun olduğumu ifade ediyorum. Geçmişte başka illerde ya da Türkiye’de yaşanan olumsuzluklar ilimizde yaşanmamaktadır. Basının gerçekten objektif olması, ilkeli habercilik yapması, bulduğu, duyduğu, haber aldığı şeyleri güzelleştirirken, olumsuz bulduğu, gördüğü yanlışlıkları ifade etmesi her zaman bizler için faydalı olmaktadır. Bundan dolayı tüm yazılı görsel basınımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü sadece gazetelerde, televizyon kanallarında yorumcu olan arkadaşlarımıza değil aynı zamanda gazete, televizyon sahipleri açısından da bu teşekkürümü ifade edeyim. Onlarda çalışanlarına ilkeli habercilik talimatı veriyorlar kı basınımızda bu talimatın gereğini çok güzel yerine getiriyor. Tekrar teşekkür ediyorum.”
Çoban’dan iki türlü evlenme dileği
Medya çalışanlarını 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle şahıs olarak tek tek kutladığını ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Allah’tan sağlık, afiyet, bereket temenni etti. Evli olanlara aileleri ile birlikte, bekar olanların en kısa sürede evlenerek kuracakları aile fertleriyle mutlu olması yönünde ki iyi dileklerini ileten Çoban, hem mesken hem de eş anlamında medye mensup-larının evlenmelerini istedi. 2009 ve 2010 Yıllarında medya çalışanlarına 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir kahvaltı verdiklerini aktaran Çoban şöyle konuştu: “Bu kahvaltıları Hıdırlıkta’ki sosyal tesisimizde dinlenme evinde yapıyorduk. Zafer Kent Ormanını bu yıl tercih etmemizin sebebi orasının yıkılmış olmasıdır. Çünkü yol açım çalışmalarımız çerçevesinde o yolu genişletmemiz gerekiyordu. Dinlenme evimizi yıktık. Orada ki tessi tefrişatını buraya taşıdık.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme