• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar Basını güzel hizmetlerin yanında: ABYD Yönetimi ziyaretlerde bulundu

Afyonkarahisar Basını güzel hizmetlerin yanında: ABYD Yönetimi ziyaretlerde bulundu

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e, İl Müftüsü Sinan Kazancı'ya ve İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel'e ziyaretlerde bulundu. ABYD yöneticileri Belediye çalışmaları için Başkan Zeybek'e, Aile Yılı etkinlikleri için Müftü Kazancı'ya, Gazlıgöl'deki operasyonlar için de Albay Kırgel'e teşekkürlerini ilettiler   Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet [&hellip]

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya ve
İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’e ziyaretlerde bulundu. ABYD yöneticileri Belediye çalışmaları için Başkan Zeybek’e, Aile Yılı etkinlikleri için Müftü Kazancı’ya, Gazlıgöl’deki operasyonlar için de Albay Kırgel’e teşekkürlerini ilettiler

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı ve Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’e ziyarette bulundular.
“BELEDİYE YATIRIM ATAĞINA KALKIYOR”
Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmaları üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile istişarelerde bulunan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Yönetim Kurulu üyeleri, Hacı Hakkı Özsoy, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Ömer Elçi ve Faruk Kılınç basın kuruluşları ve basın mensupları ile olan sıcak diyaloğu nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.
Belediye çalışmaları ile bilgiler aktaran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, Afyonkarahisar basını ile geçmişten bu zamana kadar hep samimi ilişkiler içerisinde bulunduklarını belirterek, “Biz de basın mensuplarımıza Belediyemizin çalışmalarına sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz.” dedi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin bahar aylarından itibaren yatırım atağına kalkacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. İhalelerimizden, plan ve programlarımıza kadar herşeyimizi hazırlayıp, bahar aylarından itibaren yeniden yatırım atağına kalkacağız. Pandeminin getirdiği kısıtlamaların hafiflemesini ya da sona ermesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin tüm talep ve sıkıntılarına çare üretmeye çalışacağız” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSAR DİĞER İLLERE
ÖRNEK OLACAK NİTELİKLER TAŞIYOR”
Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı’yı da makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri, Müftülük çalışmaları hakkında Müftü Kazancı’dan bilgi aldılar. Afyonkarahisar basını olarak Müftülük faaliyetlerinin tamamında, özellikle Aile Yılı etkinliklerinde tüm görevlere hazır olduklarını belirten ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar Valiliğimizin Aile Yılı etkinliklerinde en önemli görevler Müftülüğümüze ve Müftülük personelimize düşüyor. Biz de bu önemli çalışmalarda yardımcı olabilmek adına göreve hazır olduğumuzu belirtiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar’ın din, diyanet, hayır, hasenat konularındaki hassasiyetinin tüm şehirlere örnek olacak vasıfta olduğunu belirten Müftü Sinan Kazancı ise, “Afyonkarahisar Valiliğimizin himayesindeki Aile Yılı etkinliklerinde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu manada basın kuruluşlarımızı ve basın mensuplarımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
GAZLIGÖL OPERASYONLARI
İÇİN JANDARMA’YA TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’i de makamında ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Emniyeti ve Jandarmasının son dönemde imza attığı başarılı operasyonları can-ı gönülden desteklediklerini belirten ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Özellikle son yıllarda Afyonkarahisar’ın kanayan yarası olan ve artık kangren halini almış olan Gazlıgöl bölgesindeki devremülklerle ilgili yapılan son operasyonlar ülke genelinde yankı bulmuştur. İlimizin bu önemli sorununun çözümünde inisiyatif alan kolluk kuvvetlerimize, İl Jandarma Komutanımız Albay Yılmaz Kırgel’in şahsında hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı belirtiyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.
İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel de Afyonkarahisar’da görev yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, ilin huzur ve asayişi adına gereken tüm önlemleri alıp, tüm çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme