• Haberler
  • Gündem
  • “Afyonkarahisar, AK Parti yatırımlarıyla büyüyecek”

“Afyonkarahisar, AK Parti yatırımlarıyla büyüyecek”

Sinanpaşa, Çobanlar Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ilçelere yapılacak projelere yönelik Bakan Varank’la istişarede bulundu.Özkaya, Afyonkarahisar’ın AK Parti yatırımlarıyla büyümeye devam edeceğini söyledi.Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’da Milletvekili Özkaya’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında [&hellip]

Sinanpaşa, Çobanlar Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank‘ı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ilçelere yapılacak projelere yönelik Bakan Varank’la istişarede bulundu.
Özkaya, Afyonkarahisar’ın AK Parti yatırımlarıyla büyümeye devam edeceğini söyledi.
Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’da Milletvekili Özkaya’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
FİLDİŞİ ESKİ BAŞBAKANI’NDAN ÖZKAYA’YA ZİYARET
Fildişi Sahili Cumhuriyeti Meclis Başkanı, eski Başbakanı, Guıllaume Kıgbaforı Soro Milletvekili Özkaya’yı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Bakmadan Geçme