• Haberler
  • Genel
  • Afyonkarahisar, 2023 hedefi için gerekeni yapacak

Afyonkarahisar, 2023 hedefi için gerekeni yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın 2023 hedeflerine ulaşacağını söyledi MÜSİAD İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti.Hem kamu hem de özel sektör eliyle son dönemde hayata geçirilen bütün yatırımlarla destan yazdıklarını belirten Eroğlu, 'Gayemiz, Türkiye'yi büyütmek, Türkiye'yi yüceltmek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında dünyadaki [&hellip]

Afyonkarahisar, 2023 hedefi için gerekeni yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın 2023 hedeflerine ulaşacağını söyledi

MÜSİAD İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti.
Hem kamu hem de özel sektör eliyle son dönemde hayata geçirilen bütün yatırımlarla destan yazdıklarını belirten Eroğlu, “Gayemiz, Türkiye’yi büyütmek, Türkiye’yi yüceltmek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında dünyadaki ilk on büyük ekonomi arasında yer almak, bunu hep birlikte birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Afyonkarahisar’da bu hedef doğrultusunda üzerine düşeni en iyi şekilde yapacaktır” diye konuştu.
Ülkedeki her bir ferde olduğu gibi iş dünyasının da her bir kurumuna eşit mesafede olduklarını vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, böyle olmaya da devam edeceklerini, Türkiye ekonomisi için taş üstüne taş koyanın gönüllerinde farklı bir yeri olduğunu söyledi.
“MİLLETİMİZİN
YANINDA OLDUNUZ”
Kendileri için sermayenin rengi ve kategorisi olmadığının altını çizen Veysel Eroğlu
“MÜSİAD olarak, milletimizin yanında oldunuz, demokrasi, hak ve hukuk mücadelemizde bizlere destek verdiniz. Bunun için sizlere milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Afyonkarahisar’daki sanayinin daha da gelişmesi gerektiğini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın 2023 hedeflerinin olduğunu, bunları gerçekleştirmenin çalışan insanlarla mümkün olabileceğini vurguladı.
Afyonkarahisar sanayisinin gelişimi için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade eden Veysel Eroğlu “Varsa düzeltecek şeyleri düzeltelim. Sanayicinin, işçinin, esnafın, çiftçinin dertlerine çare bulmadıkça bu ülkenin kalkınması mümkün değil” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme