• Haberler
  • Gündem
  • Afyonfest'te geri sayım başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonfest'te geri sayım başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonfest Turizm Zirvesi bu yıl 'T.C. Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı' ile Sandıklı Belediyesi himayelerinde 21-25 Eylül 2018 tarihleri arasında Sandıklı Park Resort Otel de gerçekleştirilecek.Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sandıklı Belediyesi gibi kurumların destekleri ile gerçekleştirilecek Afyonfest Turizm Zirvesi organizasyonu halk açık olarak düzenlenecek.Geçen yıl 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde 'Afyonkarahisar'da Termal Turizm' ana temasıyla [&hellip]

Afyonfest Turizm Zirvesi bu yıl “T.C. Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı” ile Sandıklı Belediyesi himayelerinde 21-25 Eylül 2018 tarihleri arasında Sandıklı Park Resort Otel de gerçekleştirilecek.
Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sandıklı Belediyesi gibi kurumların destekleri ile gerçekleştirilecek Afyonfest Turizm Zirvesi organizasyonu halk açık olarak düzenlenecek.
Geçen yıl 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde “Afyonkarahisar’da Termal Turizm” ana temasıyla gerçekleştirilen 1. Termal ve Çamur Festivali’nde, 1 bakan 3 milletvekili dahil toplam 24 konuşmacı ve ulusal 450 katılımcıyı misafir ettiklerini kaydeden organizasyonun Yürütme Kurulu Başkanı Taha Yasin Eskici, “Bu sene daha büyük bir organizasyon tertipledik. Açık alanda şişme oyuncaklarla eğlence alanı oluşturulacak. 23 Eylül’deki festival alanı ve 24 Eylül’de ki zirve programı halka açık olacak” dedi.

Bakmadan Geçme