• Haberler
  • Spor
  • Afyon'dan Tokat'a taraftar çıkarması – Kocatepe Gazetesi

Afyon'dan Tokat'a taraftar çıkarması – Kocatepe Gazetesi

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk maçına hafta sonu çıkacak olan AFJET Afyonspor'u Tokatspor maçında desteklemek için Tokat'a 120 gideceği kulüpten açıklandı. İlk maçın heyecanında takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlara Yönetim Kurulu'ndan 3 otobüs verilecek. Afyonspor taraftarlarının 120 kişilik grup halinde Tokat'a gideceği ve Tokatspor'a  Afyonkarahisar'dan 120 kişilik geleceği bildirildi.Afyonspor Taraftarlar Derneği'nden, 03 Taraftar Grubu'ndan [&hellip]

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk maçına hafta sonu çıkacak olan AFJET Afyonspor’u Tokatspor maçında desteklemek için Tokat’a 120 gideceği kulüpten açıklandı. İlk maçın heyecanında takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlara Yönetim Kurulu’ndan 3 otobüs verilecek. Afyonspor taraftarlarının 120 kişilik grup halinde Tokat’a gideceği ve Tokatspor’a  Afyonkarahisar’dan 120 kişilik geleceği bildirildi.
Afyonspor Taraftarlar Derneği’nden, 03 Taraftar Grubu’ndan ve AFYOK Taraftar Grubu’ndan toplamda 120 Afyonspor sevdalısı Tokat’ta takımını desteleyecek. Gitmek isteyenler sosyal medya hesaplarından veya bireysel şekilde başvuru yaparak Tokat deplasmanına gidecek.

Bakmadan Geçme