• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’dan silme bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’dan silme bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sonunda konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Afyon’dan silme bekliyoruz” dedi AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destes vermek için Cumartesi Yürüyüşü düzenledi. Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüş, İsmet İnönü, Ambaryolu, Kurtuluş [&hellip]

"Afyon'dan silme bekliyoruz"

AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sonunda konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Afyon’dan silme bekliyoruz” dedi

AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destes vermek için Cumartesi Yürüyüşü düzenledi. Atatürk Stadı önünden başlayan yürüyüş, İsmet İnönü, Ambaryolu, Kurtuluş ve Bankalar Caddeleri üzerinden devam etti. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.
TÜRKİYE DAHA BÜYÜYECEK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağına inandığını belirtti. Eroğlu, Afyon’daki bütün oyların Erdoğan için kullanılacağını söyleyerek “Milletimiz vicdanının sesini dinleyerek mührü Recep Tayyip Erdoğan’a basacaktır. Eski Türkiye, 70 ‘sent’e muhtaç olan, parasının yanında 6 sıfır olan, parası pul bir Türkiye idi. Türkiye daha da büyüyecek. Biz büyük bir milletiz. Hedef 2023, Afyonkarahisar hazır. 10 Ağustos bu bakımdan önemli. Milletin önünü kesmek için oyun oynayanlar var. Onların bir hesabı varsa Rabbimiz’in de bir hesabı vardır. Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan vizyon sahibi. Afyonkarahisar’dan silme bekliyoruz. Söz mü? Silme çıkacak” ifadelerini kullandı.
SEÇİM HAYIRLI OLSUN
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise halka hitap ederek “Yeni Türkiye ile eski Türkiye arasında yapacağımız seçim hayırlı olsun inşallah. Halkına küskün bir Türkiye mi istiyoruz, özgür bir Türkiye mi istiyoruz? Kamusal alana giremeyen analarımızı-bacılarımızı mı, yoksa bugün başörtüsünü takarak avukat olmuş, öğretmen olmuş bacılarımızı mı görmek istiyoruz?” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Recep Tayyip Erdoğan için dua edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme