• Haberler
  • Genel
  • Afyon’dan seçim manzaraları – Kocatepe Gazetesi

Afyon’dan seçim manzaraları – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da oy kullanma işlemine sabahın ilk saatlerinde daha ileri yaştaki insanların yoğun ilgisi ile başladı Sabah saat 08.00'da başlayan oy kullanma işlemine ilk saatlerde yaş ortalaması yüksek insanların daha yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti. Açık ve parçalı bulutlu gökyüzüne rağmen hava sıcaklığının 7 derece olduğu Afyonkarahisar'da rüzgarın da etkisi ile oy kullanma işleminin ilk saatlerinde [&hellip]

Afyon'dan seçim manzaraları

Afyonkarahisar’da oy kullanma işlemine sabahın ilk saatlerinde daha ileri yaştaki insanların yoğun ilgisi ile başladı

Sabah saat 08.00’da başlayan oy kullanma işlemine ilk saatlerde yaş ortalaması yüksek insanların daha yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti. Açık ve parçalı bulutlu gökyüzüne rağmen hava sıcaklığının 7 derece olduğu Afyonkarahisar’da rüzgarın da etkisi ile oy kullanma işleminin ilk saatlerinde hissedilen hava sıcaklığı yaklaşık 5 derece olarak ölçüldü. Soğuk havaya rağmen sandıklara oy kullanma işlemi için gidenler ilk bir saat içinde yüzde 10’luk bir katılıma ulaşılmasını sağladı.
Kuyruk ve yoğunluğun görülmediği sandıklarda öğle saatlerine doğru yoğunluk yaşanırken, oy kullanma işleminin gerçekleştiği okulların önünde Afyonkarahisar’a özgü katmer ve ağzıaçık yapan işportacılar da tezgah açtı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme