• Haberler
  • Genel
  • Afyon'dan MHP'li 2 Milletvekili çıkarmak için çalışacağız

Afyon'dan MHP'li 2 Milletvekili çıkarmak için çalışacağız

Karahisar TV ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Milletvekili aday adaylarını ağırlamaya devam

Karahisar TV ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Milletvekili aday adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in sorularına cevap verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve İlimiz Milletvekili Mehmet Taytak Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi ve Ertuğrul Sevim’in konuğu oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere kendi logosuyla gireceğini söyleyen MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi kendi logosuyla gireceğini defalarca ifade etmiş olmasına rağmen, yine de başka şeyler konuşulmaya başlandı. Cumhur ittifakının paydaşları AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi diğer iki partimizde kendi logolarla gideceklerini ifade ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi baştan itibaren kendi logomuzla gireceğimizi yani kamuoyuna anlatıldığı şekliyle fermuar sistemleri dedikleri sistem değil. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’da da Türkiye’nin her yerinde de kendi logosuyla seçime girecektir. Genel Başkanımız dün akşam attığı Twitter’da net bir şekilde ortaya koydu. Dalgalanmalara ya da fırsatçı anlayışlara sebep olacak bir durum söz konusu burada. Herkes belki kendi düşüncesi bırakıp acaba buradan siyasi bir rant elde etme şansım olur mu diye. Farklı tercihlerde geçme şansı olma ihtimali vardı genel başkanımız dünkü açıklamasında bunu da tamamen kapattı” dedi.
BİR DÖNEM ÖĞRETMENLİK YAPTIM
Programda siyasi geçmişi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Afyonkarahisar’ımızın Bolvadin ilçesinde 1959 yılında dünyaya geldim. İlkokulu Ortaokulu ve Meslek Lisesi Bolvadin’de bitirdim. O dönem Yüksek Teknik Öğretmen Okulu diye okulumuz var, daha sonra bunlar fakülte oldular. Ben de Yüksek Teknik Öğretmen Okulunu kazandım. 4 yıl orada öğrenci olarak 1978’de gittim, 1982’de mezun oldum. Kısa bir dönem öğretmenliğim var. Kayseri’de öğretmenlik yaptım. 3 yıl kadar öğretmenlik hayatım oldu. 1987 yılında Ankara’ya döndüm. Rahmetli Başbuğumuz 1985 yılında tahliye edilmişti Cezaevinde kalmıştı. 1987 yılında Milliyet Çalışma Partisinin Genel Başkanı olarak partimizin başındaydı. Bende 1988 yılında ki olağan kongrede Milliyetçi Çalışma Partisi Merkez Karar Kurul üyesi olarak sonra rahmetli Başbuğumuzun ve Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli beyefendinin referansıyla diye ifade edeyim başladık Genel Merkez içerisinde. Yoksa ülkücülüğüm Ortaokulu itibariyle vardır. Allah’a şükür olsun ondan hiçbir tavizimiz olmadı, partimden de tavizim olmadı. 1988’den bugüne kadar da Milliyetçi Çalışma Partisinden sonraki dönemde, Milliyetçi Hareket Partisi döneminde 1991 yılı, 1995 yılı, 1999 yıllı. Bu yılların tümünde o dönemlerde ben görevliydim. Afyonkarahisar’da da 1995 yılında 2. sıradan milletvekili adayıydım partimizin. O zaman barajı aşamamıştık”
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/afyondan-mhpli-2-milletvekili-cikarmak-icin-calisacagiz/
#mehmettaytak, #mhp, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi

Bakmadan Geçme