• Haberler
  • Spor
  • Afyon'dan lider geçti – Kocatepe Gazetesi

Afyon'dan lider geçti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 15. hafta kapanış maçında MKE Ankaragücü ile Lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Başakşehir'in, 8. dakikada gelişen atağında kazandığı serbest vuruşunu Emre Bölezoğlu kullandı. Emre'nin uzun topunda İrfan Can'ın ceza alanına çevirdiği topta ceza alanında buluşan Edin Visca sert ve düzgün bir vuruşla [&hellip]

Türkiye Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 15. hafta kapanış maçında MKE Ankaragücü ile Lider Medipol Başakşehir, Afyonkarahisar Zafer Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Başakşehir’in, 8. dakikada gelişen atağında kazandığı serbest vuruşunu Emre Bölezoğlu kullandı. Emre’nin uzun topunda İrfan Can’ın ceza alanına çevirdiği topta ceza alanında buluşan Edin Visca sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golden sonra iki takımda yakaladığı bariz gol şanslarını değerlendiremedi.
90 DAKİKADA 650 PAS VE YÜZDE 65 TOPA SAHİP OLMA
Başakşehir’in fazla yüklenmediği maçta pas trafiği ile Ankaragücü’nü yormasa dikkatlerden kaçmadı. 90 dakikada 650 pas, yüzde 65 topa sahip olma ile izleyenlere tek gol sunan Başakşehir güzel bir futbol ziyafeti ortaya koydu.

Bakmadan Geçme