• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’dan da bizden de teröre göz açtıran çıkmaz”

“Afyon’dan da bizden de teröre göz açtıran çıkmaz”

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı seçim çalışması için gittiği Sandıklı İlçesi'nde gençlerle sohbet etti. Arabacı, 'Afyon'dan da, bizim partimizden de terörle göz açtıran çıkmaz” dedi İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. “MÜLAKAT UYGULAMASI KALKACAK” Mustafa Enis Arabacı, Sandıklı [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı seçim çalışması için gittiği Sandıklı İlçesi’nde gençlerle sohbet etti. Arabacı, “Afyon’dan da, bizim partimizden de terörle göz açtıran çıkmaz” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
“MÜLAKAT UYGULAMASI KALKACAK”
Mustafa Enis Arabacı, Sandıklı İlçesi’nde gençlerin sorunlarını dinledi. Arabacı şöyle konuştu: “Ülkenin en büyük sorunu eğitimli gençlerine iş imkanı yaratamamak. Ben bir doktorum ama aynı zamanda Afyonkarahisar’da en fazla istihdam yaratan iş adamlarından biriyim. bin 450 kişi çalışıyor bizimle. Benim bireysel olarak elimden gelen bu kadar. Bunu devletin gücüyle çözebiliriz. Ama asla umudunuzu kaybetmeyin. Türkiye’nin potansiyeli  çok büyük. Her türlü sorun akılcı yöntemlerle çözülebilir. Ayrıca ayrımcılığı bitirmek için KPSS sınavları ücretsiz olacak ve mülakat uygulaması kesinlikle kalkacak. Bu konuyu biz gündeme getirdikten sonra mülakat uygulamasını başlatan hükümette mülakat kalkacak demeye başladı. Bu ülkenin geleceği sizler olduğunuz kadar bu seçimin kaderini değiştirende siz olacaksınız.”
“ÖLÜRÜM TERÖRİSTLERE ZIRNIK TAVİZ VERMEM”
Arabacı sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Mustafa Enis Arabacı, bu şehirde tanınan, yatırım yapan biri olarak, bırakın milletvekilliğini, bakan, başbakan, cumhurbaşkanlığı verseler bir Afyonkarahisarlı olarak terörle iş birliğine girer miyim? Afyonkarahisar’dan terörle iş birliği yapan adam çıkmaz. Ben Türk milliyetçisi, Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı aşığı bir adamım. Ölürüm fakat teröristlere zırnık taviz verme vereninde yanında olmam. Asıl çözüm sürecinin ne zaman ve nasıl yapıldığına baksın herkes. İyi niyetle yapılmış olsa dahi ne vahim sonuçlar yarattıklarına baksınlar. Devlet deneme tahtası değildir. Seçim de söyleyecek bir şeyi olmayanlar sahte algılarla siyaset yapıyor. Böyle bir şey asla söz konusu bile olmaz. Bakın ülkenin en büyük sorunu ekonomik yıkım. Böyle yalanlara kanmayın. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu Türk bayrağı altında kardeşçe yaşamayı ve yaşatmayı başaranlara.”

Bakmadan Geçme