• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’dan Cerablus’a yardım eli – Kocatepe Gazetesi

Afyon’dan Cerablus’a yardım eli – Kocatepe Gazetesi

Uğurlama programına Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın,   İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk ve Okul Müdürleri katıldı.Uğurlama töreninde kısa bir açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'Gönderilen malzemeler okullarımızda kullanılmayan, ihtiyaç fazlası ve kullanılacak durumda olan [&hellip]

Uğurlama programına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın,   İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk ve Okul Müdürleri katıldı.
Uğurlama töreninde kısa bir açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; “Gönderilen malzemeler okullarımızda kullanılmayan, ihtiyaç fazlası ve kullanılacak durumda olan eğitim donatım malzemeleridir. Malzemeler ilçe ve merkez okullarımızdan tedarik edilmiştir. Toplamda 1650 adet sıra, 200 adet beyaz tahta, 50 adet projeksiyon, 180 adet dolap, kırtasiye ve temizlik malzemeleri hazırlanmış olup 2 tırda toplam 210 adet tekli öğrenci sırası, 138 adet öğrenci sırası, 38 adet beyaz tahta, 5 adet projeksiyon makinesi, 2 adet 37 ekran tv ve bol miktarda A4 kağıdı mevcuttur. Ayrıca 3 tır malzeme daha hazırlanmakta olup en yakın zamanda gönderilecektir” dedi.

Bakmadan Geçme