• Haberler
  • Genel
  • Afyon’dan 4 araba talihlisi – Kocatepe Gazetesi

Afyon’dan 4 araba talihlisi – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'ten 40. yılımızda 40 Citroen C3kampanyasının talihlileri otomobillerini aldı Perakende ve tekstil sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin ''40.yılımızda 40 Citroen C3 kampanyası'’nın talihlileri otomobillerini aldı. Bu yıl 40.yaşını kutlayan Özdilek Alışveriş Alışveriş Merkezleri'nin ''40.yılımızda 40 Citroen C3 kampanyası'’ bu sene alışveriş merkezlerinin gerçekleştirdiği hediye kampanyaları arasında adet ve değer açısından en yüksek olması [&hellip]

Afyon'dan 4 araba talihlisi

Özdilek’ten 40. yılımızda 40 Citroen C3kampanyasının talihlileri otomobillerini aldı

Perakende ve tekstil sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin ‘‘40.yılımızda 40 Citroen C3 kampanyası’’nın talihlileri otomobillerini aldı. Bu yıl 40.yaşını kutlayan Özdilek Alışveriş Alışveriş Merkezleri’nin ‘‘40.yılımızda 40 Citroen C3 kampanyası’’ bu sene alışveriş merkezlerinin gerçekleştirdiği hediye kampanyaları arasında adet ve değer açısından en yüksek olması ile öne çıktı.
324 bin 592 katılımın gerçekleştiği kampanyanın çe-kilişi İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Milli Piyango yet-kilileri ve noter huzurunda gerçekleştirildi. 17 Haziran-07 Eylül tarihleri arasında, Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Ev Tekstil Mağazalarından yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde verilen 1 adet çekiliş kuponları ile dahil olunan “40.Yılımızda 40 Citroen C3” kampanyasına müşteriler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kampanya çekilişi sonrasından Özdilek yetkilileri tarafından aranan talihliler sevinçlerini gizleyemediler.Türkiye’nin değişik illerinden çeşitli iş ve meslek guruplarından olan talihliler, otomobillerini almak için Bursa Merkez Özdilek’e davet edildiğinde oldukça heyecanlı ve mutluydular. Afyonkarahisarlı Kampanya talihlileri mutluluklarını şu cümlelerle dile getirdiler:
Kampanya talihlisi Tülay Tetik, “Alışverişlerimi sürekli olarak Özdilek’ten yapmaktayım. İnanın o gün için ne aldığımı bile hatırlamıyorum ama arabalardan birinin kendime çıkacağına dair içimde kuvvetli bir his vardı. Şu an çok mutluyum. Bu kampanyayı düzenleyen Özdilek alışveriş merkezine çok teşekkür ederim” dedi.
Zeynep Varkan Kavas, “Her zaman ki gibi alışverişimizi yapmak üzere Özdilek’e gelmiştik. O gün için market alışverişi yaptık. Kampanyaya katılmak için kupon aldık fakat bize çıkacağını hiç düşünmemiştik. Şaşkın ve mutluyuz. Bize bu mutluluğu yaşatan Özdilek’e ve güler yüzlü hizmetiyle bizi her defasında memnun eden personellerine çok teşekkür ederiz.
Osman Çekiç, “Ailemle birlikte Özdilek’e alışverişe gelmiştik. Bir çift ayakkabı ve iki adet bluz almıştık. Kasadaki kızımız araba çekilişimiz var katılmak isterseniz müşteri hizmetlerinden başvurabileceğimizi söyledi. Kapı girişte duran arabayı ilk gördüğümde de neden olmasın diyerek içimden de geçirmiştim. Müşteri hizmetlerinden kuponumuzu alarak çekilişe katıldık. Günler sonra Arabayı kazandınız diye aranınca arkadaşların şaka yaptığını düşünerek dinlemeden telefonu kapadım. Aradan 20 dakika geçti tekrar arandım ve bu sefer dinledim. Şaşırdım ve ihtiyacı olan biri olduğumdan dolayıdır ki çok da mutluydum. A’dan Z’ye bütün çalışanlarına yöneticilerine ve Afyonumuza böyle büyük bir işletmeyi açan Hüseyin Özdilek’e çok teşekkür ederim” dedi.
Ali Yavuz Eroğlu, “Bizi ziyarete gelen babamız ile alışveriş yapmak için her zaman tercih ettiğimiz Afyonkarahisar Özdilek’e gittik. Alışverişimizi yaparken otomobil çekilişi olduğunu gördük babam ve ben bize çıkmaz düşüncesiyle çekiliş kuponunu almak istemedik fakat eşim ısrar ederek kampanya çekiliş kuponunuı aldı. Benim adıma kampanyaya katılmış. Eşim Özdilek’ten otomobil kazandık diye beni arayınca çok şaşırdım. Belki de hayatımda ilk defa başıma gelecek bir şey yaşıyordum. Özdilek’i yaptığı işlerden dolayı çok seviyoruz Afyonkarahisar gibi bir yerde istihdam sağlaması ve çalışan personelinin hakkını vermesi Afyonluların Özdilek’i daha çok sevmesine neden oluyor” dedi.
‘Müşteri varsa biz varız’ anlayışıyla hareken eden, tüm üretim ve satış faaliyetlerini müşteri memnuniyeti üzerine kuran Özdilek, perakende ve mağazacılık sektöründe bugün itibariye 7 Alışveriş Merkezi; Bursa, Geçit (Bursa), Yalova, Afyonkarahisar, Kocaeli, İzmir ve ÖzdilekPark Antalya, 4 Hipermarket Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Gemlik , İnegöl ve sayıları her geçen gün artan Özdilek ev tekstil mağazaları ile kaliteyi müşterilerine sunmaya devam ediyor.
Özdilek Alışveriş Merkezlerinde Tekstil, Gıda ve Gıda dışı reyonlarından oluşan 70 bini aşkın ürün çeşidinin yanı sıra restoranlardan çocuk oyun alanlarına, kuru temizlemeden sinemaya, akaryakıt istasyonundan kuaför salonlarına kadar birçok hizmet en kaliteli şekilde verili-yor. Özdilek Alışveriş Merkezleri; 7’den 77’ye, her yaşta tüketiciye sesleniyor ve onlara farklı bir yaşam tarzı sunuyor.Özdilek, müşterilere hizmet sunarken, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Bu nedenle müşterilerine zevkli bir ortam yaratarak şehir merkezlerine ve şehirlerarası kavşak noktalarına yakın konumlarda, doğayla iç içe merkezler inşa ediyor.’’Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’’ ni benimseyen Bütün mağazalarında, ‘ self servis’ yerine, doğrudan iletişimin ön planda tutulduğu bir servis anlayışı tercih ediliyor.Tüketicilerin bir defada bütün alışveriş ihtiyaçlarını keyifli bir şekilde karşılamasını sağla-yacak bir ortam sunulu-yor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme