Afyon'dan 2. Lige Eskişehir çıktı

Voleybol Bölgesel Lig'den 2. Lige terfi Erkekler Final Grubu'na Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı. İzmir Torbalı Belediye, Kütahya Kazcıoğlu Oto, Manisa Haliller ve Eskişehir Genç Ufukspor'un 3 gün boyunca yarıştığı müsabakalar Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Müsabakaların ilk gününde Kütahya ile karşılaşan Manisa 3-0'lık skorla ilk günü galibiyetle tamamladı. İlk maçında İzmir'le karşılaşan Eskişehir rakibini 3-0 mağlup [&hellip]

Voleybol Bölgesel Lig’den 2. Lige terfi Erkekler Final Grubu’na Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı. İzmir Torbalı Belediye, Kütahya Kazcıoğlu Oto, Manisa Haliller ve Eskişehir Genç Ufukspor’un 3 gün boyunca yarıştığı müsabakalar Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Müsabakaların ilk gününde Kütahya ile karşılaşan Manisa 3-0’lık skorla ilk günü galibiyetle tamamladı. İlk maçında İzmir’le karşılaşan Eskişehir rakibini 3-0 mağlup etti.  
İkinci gün Eskişehir karşısında 3-1’lik skora ulaşan Manisa rakibini geçti. İzmir’le karşılaşan Kütahya karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.
Üçüncü gün maçlarında ise Eskişehir, Kütahya’yı 3-0 mağlup ederek İzmir’le Manisa arasındaki maçın skorunu bekledi. İzmir Manisa’yı 3-1 mağlup etti.
Bu sonuçlar sonunda 3 takımın da puanlarının eşit olması nedeniyle aldığı ve verdiği setlere bakıldı. Eskişehir, Manisa ve İzmir arasındaki çekişmeye sonrasında Eskişehir rakiplerine göre aldığı ve verdiği setler bakımından 1 set önde olduğu için 2. Lige terfi etti. Manisa ve İzmir rakiplerine toplamda 4 set verirken, Eskişehir ise 3 set kaybederek 2. Lige terfi eden takım oldu.

Bakmadan Geçme