• Haberler
  • Spor
  • 'Afyon'daki tesisler Barcelona'da yok' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon'daki tesisler Barcelona'da yok' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Meclis Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Kocatepe Spor Kompleksi'ni ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Şube Müdürleri İsmail Barın, İsmail Kılıç ve Arif Özkaya, Başkan Sel ve Meclis Üyeleri'ne eşlik etti. İlk olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu [&hellip]

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Meclis Üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Kocatepe Spor Kompleksi’ni ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Şube Müdürleri İsmail Barın, İsmail Kılıç ve Arif Özkaya, Başkan Sel ve Meclis Üyeleri’ne eşlik etti. İlk olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu gören meclis üyelerine Tortop tanıtım yaptı. Daha sonra AFJET Afyonspor’un maçlarını oynadığı sahayı gezen meclis üyeleri sırasıyla 13 futbol sahasını, Spor Salonlarını ve Güreş Eğitim Merkezi’ni gezdi. Bir süre Spor Salonu’nda yapılan Büyük Minikler Güreş Türkiye Şampiyonası’nı izleyen Meclis Üyeleri daha sonra Güreş Eğitim Merkezi’ndeki yemekhaneye geçti.
“BİZ ELİMİZDEN
GELDİĞİNCE BÜTÜN KURUMLARIMIZA DESTEK VERİYORUZ”
Sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne destek vermediklerini, tüm kurumlara destek verdiklerinin altını çizen İGM Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel şunları söyledi: “Spor Kompleksimizi İGM Üyelerimizin tamamı ile gezdik. İGM Üyelerimiz de burada yapılan yüzme havuzu, stadyumu, antrenman sahalarını, Salonları, gezdiler. Türkiye Güreş Şampiyonası’nı izlediler. Sahaları gezerken bize Müdürümüzün dediği iki üç yıldır güzel destek veriyorsunuz, tribünleri yapıyoruz, soyunma odalarını yapıyoruz. Biz elimizden geldiğince bütün kurumlarımıza destek olmak istiyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne, Sağlık İl Müdürlüğü’ne destek veriyoruz. İki üç yıldır da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne desteklerimizi veriyoruz. Oldukça iyi bir ödenek ayırıyoruz. Bunu Pazartesi günü Asfalt Sezonu açılışında Sayın Valimiz de söylediler. Haluk İmga, İrfan Balkanlıoğlu, Hakan Yusuf Güner, Aziz Yıldırım ve şimdide Mustafa Tutulmaz, tüm Valilerimiz ve ilçelerdeki kaymakamlarımız da şunu söylediler; bir hiçbir ilde bu kadar destek almadık dediler. Burada bir çok iş bitmiş artık, tamamlanmış dediler. Artık biliyorsunuz biz İGM olarak sosyal donatılara girmiş durumdayız. Köylerimize halı sahalar, düğün salonları yapıyoruz. Burada da elimizden geldiği kadar, sporun gelişmesi için biliyorsunuz aynı zamanda AFJET Afyonspor Başkanıyım şu anda futbol yaz okulları için oldukça fazla müracaat var. İnşallah gençlerimizi hem milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmek istiyoruz. Yani sadece futbolcu, güreşçi, atlet olmaları yeterli değil. Çünkü maalesef bakıyoruz, sosyal medyada görüyoruz; halk otobüsünde genç biri oturmuş ayak ayak üzerine atmış yaşlı birey ayakta bekliyor. Eskiden böyle bir şey göremezdiniz. Ama maalesef şuanda bu değerlerden uzaklaşıldığı için bunlarla karşı karşıyayız.”
“AFYON’DAKİ TESİSLER
 BARCELONA’DA YOK”
Yurt dışında gezen arkadaşlarının söylediği sözleri anlatan Başkan Sel, “Yurt dışında gezen arkadaşlarımız şunu belirtiyorlar, Barcelona’da bile Afyonkarahisar’da olan tesisler yok diyorlar. Artık dünya markası olmuş bir kulüpten bahsediyoruz. Şimdi AFJET Afyonspor’a da büyük bir teveccüh var. Çevre illerden AFJET Afyonspor Futbol Okulu açmak için müracaatlar var. Kütahya’ya verdik, birkaç il daha müracaat etti. Bir sene içinde burada çok büyük organizasyonlar yapılıyor Afyon’da” dedi.
“SİVAS’TAN İYİ NETİCE ALARAK GELECEKLERİNE İNANIYORUZ”
Play-Off’ta Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan AFJET Afyonspor’un ne yapacağı yönünde sorulan soruya cevap veren Başkan Sel, “İnşallah biz Play-Off’larda en iyi neticeyi almak için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah iyi bir netice alarak Sivas’tan geleceklerine inanıyoruz” ifadesine yer verdi.  
“HEPSİNE AYRI AYRI
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Tortop, “Bu ziyaret İl Genel Meclisimizin bize verdiği desteği gösteriyor. Ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Başkanımız nezdinde ben tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Onların verdiği desteklerle biz burada bu organizasyonları faal bir şekilde yürütüyoruz. Onlar olmasa, tribünler, soyunma odaları veya verdikleri desteklerle kompleksin bakım onarımını yapamasak bu organizasyonlar düzenli bir şekilde gitmez. Bu anlamda ben mecliste iki yıl önce bir sunum yapmıştım buraya geçmeden önce, iki yıldaki süreçte neler gelişti o konu da onlara bunları anlattım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi  

Bakmadan Geçme