Afyon'daki 'havuz' da ortaya çıkacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, işadamlarının havuzda para biriktirdiklerine ilişkin ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra, hükümet üyelerinin de çeşitli şekillerde ihalelerden para kazandıklarının ses kayıtlarına yansıdığını kaydettti. Görgöz, 'Bu yapı, Afyon'da da havuz kurmuştur' dedi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle, toplumun iktidara 'dur' diyeceğini belirtti. Görgöz, [&hellip]

Afyon’daki “havuz” da ortaya çıkacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, işadamlarının havuzda para biriktirdiklerine ilişkin ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra, hükümet üyelerinin de çeşitli şekillerde ihalelerden para kazandıklarının ses kayıtlarına yansıdığını kaydettti. Görgöz, “Bu yapı, Afyon’da da havuz kurmuştur” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle, toplumun iktidara “dur” diyeceğini belirtti. Görgöz, son günlerde sık sık dile getirilen “işadamlarının para havuzu kurması” iddiasıyla ilgili olarak da “Bizim aldığımız belgeler, bilgiler bir şeylerin had safhada olduğunu gösteriyor. Deniz Feneri’nde yapılan olayların burada ayrışması mümkün değil. Havuzu Afyonkarahisar’da da kurmuşlardır. Belediye, AKP’nin en büyük hortumlarından biri” dedi.
BÖLÜNME KAPIDA
Türkiye’nin büyük bir yolsuzlukla karşı karşıya olduğunu hatırlatan Görgöz, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu kadar büyük yolsuzlukla karşı karşıya kalmadı. Halkımızın bu seçimlere sağduyu ile yaklaşacağına inanıyorum. Sağduyulu insanımız, gereken cevabı sandıkta verecektir. Ülkemizin bölünmesi söz konusu. Paralel yapı olan asıl mesele, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da. Bu ülkenin bölünmesini istiyorlar. Özerklik adı altındaki yönetim fiilen ilan edilmiştir” diye konuştu.
KİŞİ BAŞI 3500 LİRA
Ses kayıtlarına göre yolsuzluğun boyutunun fazla olduğuna dikkat çeken Görgöz, şöyle devam etti:
“İnsanları birbirine düşürmek, hakaret etmek siyaset adamlarına yakışmaz. Toplum, bunlardan büyük bir ders aldı. Devletin içinin nasıl boşaltıldığı görülmüştür. Kendi dünyaları içinde kurdukları bir yapı oluşturmuşlardır. Yapılan dolandırıcılığın hesabını yaptığımızda herbirimiz 3 bin 500 lira parayı ortaya koyarsak, bunların çaldığı parayı bir yerde biriktirebiliyoruz. Bu para ile emekliler, 30 yıl devlete yük olmadan maaş alıyor.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme