Afyon'da Yunan Gecesi – Kocatepe Gazetesi

Merkezi Manisa'da bulunan Anemon Otel, Afyonkarahisar'da Yunan Gecesi düzenledi. Yunanistan'a özgü yemeklerin sunulduğu gecede tabak kırıldı, sirtaki oynandı Afyonkarahisar, ilginç bir eğlen-ceye sahne oldu. Afyonkarahisar Anemon Otel tarafından düzenlenen Yunan Gecesi'ne otel yetki-lilerinin beklediğinden yoğun katılım oldu. Yunan Gecesi'nde sahneye çıkan Niko ve Grup Siga Siga ise hem Türkçe hem de Yunanca bilinen şarkıları söyledi. [&hellip]

Afyon’da Yunan Gecesi

Merkezi Manisa’da bulunan Anemon Otel, Afyonkarahisar’da Yunan Gecesi düzenledi. Yunanistan’a özgü yemeklerin sunulduğu gecede tabak kırıldı, sirtaki oynandı

Afyonkarahisar, ilginç bir eğlen-ceye sahne oldu. Afyonkarahisar Anemon Otel tarafından düzenlenen Yunan Gecesi’ne otel yetki-lilerinin beklediğinden yoğun katılım oldu. Yunan Gecesi’nde sahneye çıkan Niko ve Grup Siga Siga ise hem Türkçe hem de Yunanca bilinen şarkıları söyledi.
Asma yaprağına sarılmış fesleğenli hellimli sardalya dolması, Grek Salata, Peloponnesos usulü Safranlı Uzo Soslu Levrek gibi Yunanistan mutfağından örneklerin sunulduğu menü ilgi çekerken, gecenin sonunda solist Niko, masalardan tek tek izleyici çağırarak tabak kırdı. Tabak kırmanın ardından Yunanistan’a özgü olan sirtaki oyunu ile programa katılanlar eğlenceli dakikalar geçirdi.
Anemon Afyonkarahisar Oteli yet-kilileri, Anemon Otelleri’nde bu tür eğlencelerin düzenlendiğini, önümüzdeki ay da Afyonkarahisar’da Antakya Gecesi gerçekleştirileceğini belirttiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme