Afyon'da yılın emekli öğretmeni Bayana

Koç Topluluğunun Türkiye genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel organize ettiği 'Yılın Emekli Öğretmeni' hediyesi Afyonkarahisar'da Emin Mobilya Arçelik Bayisi tarafından Cumartesi günü düzenlenen törenle verildi.24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Afyonkarahisar'da 'Yılın Emekli Öğretmeni' olarak belirlenen Peyman Bağana'ya Arçelik kurutma makinesi hediye edildi.AFYON LİSELİLERDEYALNIZ BIRAKMADIEmin Mobilya Arçelik Bayi İşletme Sahibi Mehmet İşbilir, öğretmenlerin değerli olduğunu vurgulayarak [&hellip]

Koç Topluluğunun Türkiye genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel organize ettiği “Yılın Emekli Öğretmeni” hediyesi Afyonkarahisar’da Emin Mobilya Arçelik Bayisi tarafından Cumartesi günü düzenlenen törenle verildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Afyonkarahisar’da “Yılın Emekli Öğretmeni” olarak belirlenen Peyman Bağana’ya Arçelik kurutma makinesi hediye edildi.
AFYON LİSELİLERDE
YALNIZ BIRAKMADI
Emin Mobilya Arçelik Bayi İşletme Sahibi Mehmet İşbilir, öğretmenlerin değerli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Sayın hocamın özgeçmişine baktığımızda başarılı bir öğretmenlik yaşamı var. Her dönemde Türkiye’nin her köşesinde yıllarca mesleğini en iyi şekilde icra etmiş. Öğretmenler Günü nedeniyle Afyon Lisesi mezunu lise arkadaşlarımı da burada görmekten çok mutlu oldum. Her zaman belli platformlarda bu buluşmayı bekliyorum inşallah.”
“EĞİTİMCİ HEYECANINI
 HİÇ KAYBETMEMELİ”
Emekli Kimya öğretmeni Peyman Bayana, öğretmene gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Koç Grubuna teşekkür etti. Bayana şunları söyledi: “Koç Grubuna çok teşekkür ederim. Okulların ilk açıldığında ki heyecanla aynı heyecanı yaşıyorum. Biz eğitimciler olarak bu duygu her daim taşımamız gerekir. Bu programa katılan bütün arkadaşlarım teşekkür ederim. Öğretmen olarak beni seçmelerinde gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ederim.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme