• Haberler
  • Genel
  • Afyon’da Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası oynanacak

Afyon’da Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası oynanacak

Afyonkarahisar Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’na evsahipliği yapacak. Müsabakalar 16-18 Haziran tarihleri arasında oynanacak Afyonkarahisar, önemli bir futbol etkinliğie ev sahipliği yapacak. 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçları 4’er takımdan oluşan 10 grupta, 16-18 Haziran 2013 tarihlerinde oynanacak. Maçlar tek devreli lig usulünde Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas ve Van’da yapılacak. [&hellip]

Afyon'da Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası oynanacak

Afyonkarahisar Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’na evsahipliği yapacak. Müsabakalar 16-18 Haziran tarihleri arasında oynanacak

Afyonkarahisar, önemli bir futbol etkinliğie ev sahipliği yapacak. 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçları 4’er takımdan oluşan 10 grupta, 16-18 Haziran 2013 tarihlerinde oynanacak. Maçlar tek devreli lig usulünde Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas ve Van’da yapılacak.
Afyonkarahisar’da Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası müsabakaları oynanacak. Müsabakalar 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 16-18 Haziran 2013 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak. Gruplarını birinci sırada bitiren 10 takım ile en iyi puan ve averaja sahip 6 grup ikincisi bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Grup müsabakalarında 2 veya daha fazla takımın aynı puana sahip olması durumunda sıralama Amatör Liglerde uygulanan esaslara göre belirlenecek. Gruplarında 2. sırayı alan takımlar arasında en iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken, birden fazla takımın 6. takım olarak üst tura çıkma şansını yakalaması durumunda, TFF bu takımlar arasında kendi belirleyeceği usuller çerçevesinde baraj müsabakası oynatacak. 16 takımdan oluşacak bir üst tur ve sonrasında oynanacak maçlar tarafsız sahalarda tek maç eleme usulünde yapılacak. Kura çekiminde aynı gruptan gelen takımların eşleşmesine müsaade edilmeyecek. Bu karşılaşmaların programı daha sonra ilan edilecek.
İKİNCİ GRUP
MÜSABAKALARI AFYON’DA
Afyonkarahisar’da Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın ikinci grup müsabakaları oynanacak. Şampiyonada 4 takım mücadele edecek. Afyonkarahisar’da yapılacak grup maçlarında; Balıkesir Harb-iş Spor, Konya İdmanyurdu Spor, 1207 Antalya Spor ve Aydın 7 Eylül Gençlik Spor ekipleri mücadele edecek.
10 MERKEZDE YAPILACAK
Afyonkarahisar’da oynanacak Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası ikinci grup müsabakaları, 10 merkezde daha oynanacak. 4’er takımın 10 grupta tek devreli lig usulüne göre mücadele edeceği şampiyona, Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas ve Van’da gerçekleştirilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme