• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’da yatırımlar devam edecek – Kocatepe Gazetesi

Afyon’da yatırımlar devam edecek – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Turkuaz Petrol'ün Afyonkarahisar bayileri, iki şirketin güçlerini birleştirmesinin ardından iftar yemeğinde buluştu. Kadayıfçıoğlu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri bayilerinin yanı sıra Zülfikarlar Holding ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari de katıldı.İftar yemeğinde bayilerle şirket hedeflerini de paylaşan Zülfikarlar Holding ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu [&hellip]

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Turkuaz Petrol’ün Afyonkarahisar bayileri, iki şirketin güçlerini birleştirmesinin ardından iftar yemeğinde buluştu. Kadayıfçıoğlu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri bayilerinin yanı sıra Zülfikarlar Holding ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari de katıldı.
İftar yemeğinde bayilerle şirket hedeflerini de paylaşan Zülfikarlar Holding ve Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari, faaliyetlerine Türkiye Petrolleri markası altında devam edeceklerini belirtti.
Zülfikari konuşmasına şöyle devam etti:
“Zülfikarlar Holding şirketlerinden Turkuaz Petrol ile Türkiye Petrolleri’nin güçlerini birleştirmesi bizi akaryakıt dağıtım sektöründe şampiyonlar ligine taşıdı. Bundan sonra daha güçlü adımlar atacağız. Sektördeki ilk 3 markadan biri olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken varlığınızın gücüyle hareket edeceğiz. Afyonkarahisar’da da yatırımlarımızı sürdürecek; sizlerin değerli çalışmalarıyla Afyonkarahisar’a katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme