Afyon'da uyumlu bir şekilde çalıştık

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'nin misafiri oldu. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'da daire müdürleri ve idarecilerle uyumlu bir şekilde çalıştığını söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tarafından AGD Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe katıldı. Burada gazetecilerle birlikte yemek yiyen Vali Balkanlıoğlu, tayinin Ordu'ya çıktığını, ancak Afyonkarahisar'da da huzur bulduğunu belirtti. EVLİLİKLERDEN ÖRNEK VERDİVali [&hellip]

Afyon’da uyumlu bir şekilde çalıştık

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin misafiri oldu. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da daire müdürleri ve idarecilerle uyumlu bir şekilde çalıştığını söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tarafından AGD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe katıldı. Burada gazetecilerle birlikte yemek yiyen Vali Balkanlıoğlu, tayinin Ordu’ya çıktığını, ancak Afyonkarahisar’da da huzur bulduğunu belirtti.
EVLİLİKLERDEN ÖRNEK VERDİ
Vali Balkanlıoğlu, Ordu’nun büyük ve güzel bir şehir olduğunu kaydederek “İnsan ne kadar güzel yerde çalışırsa çalışsın, insana en mutluluk veren, anlaştığı, huzur bulduğu yerde çalışmaktır. Dünyanın en güzel şehrinde çok önemli görevlerde çalışsanız eğer huzurunuz yoksa, bir anlamı yok. Çok güzel bir hanımla ya da çok yakışıklı bir erkekle evlenmek ister insan. Ancak huyu, ahlakı düzgün değilse bir zaman sonra güzelliği, yakışıklılığı insanın gözü görmez. Biraz daha huysuzluk ileri düzeydeyse, mundar et gibi gelmeye başlıyor; yüzünü bile görmek istemiyor. Adını bile anmak istemiyor” dedi.
AFYON’DAN AYRILMAK ZOR
Afyonkarahisar’da verimli ve uyumlu bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirten Balkanlıoğlu, “Çalışılan yerin büyüklüğü güzelliği o kadar önemli değil. Önemli olan orada huzur bulmak, oradaki insanları sevmek. Önemli olan bu. Biz burada genelde kimseyi kırmamaya gayret ettik Buna müdür arkadaşlarım da dahil. Çok kızdığım halde alttan aldık. Müdür arkadaşlarımız uyumluydu. Rektörümüz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız titizlikle çalıştı. Afyon’dan ayrılmak biraz zor geldi bize. Burada huzur bulmuşuz” ifadelerini kullandı.
“HAK ETMEDİĞİMİZ MAHLASLAR..”
Şehirle ilgili gelişmelerde, yerel basın mensuplarının desteğini hissettiğini belirten Balkanlıoğlu, “Gazeteci dostlarımızı da yanımızda hissettik. Hizmetlerimizi yansıtmakta bize destekleriniz oldu. Özellikle ulusal basında hak etmediğimiz mahlaslara da kavuştuk ama ne yapalım? Onlar da olacak. Olanda hayır vardır. Her şeyde bir hayır var. İnsanın ayağı taya takılsa acaba ne kusur işledim demesi lazım” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

ORDU’YA GİDİNCE AFYON DERİM

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni görev yeri Ordu’yu anlatırken, “Afyon” dedi. Balkanlıoğlu, bu durum karşısında espri yaparak “Epeyi Afyon derim Ordu’ya gidince de artık” şeklinde konuştu.

ABDİOĞULLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ve Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürlüğü’ne atanan Burak Orhan’a teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Duayen gazeteci Galip Leblebicioğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Afyonkarahisar’da başarılı hizmetlere imza attığını belirtti. Leblebicioğlu, Balkanlıoğlu’nun başarılarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme