Afyon’da sağlık hizmetinin kalitesi artıyor

Vali Yardımcısı Musa Uslan başkanlığındaki heyet, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, Tabip Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Başkan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Fuar Hastanesi [&hellip]

Vali Yardımcısı Musa Uslan başkanlığındaki heyet, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, Tabip Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Başkan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, ParkHayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Alev Türe, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Başkanı Hasan Aslan ve Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Erkan Arslan hazır bulundular.
SAĞLIK SEKTÖRÜ
DÖNÜŞÜM YAŞIYOR
Vali Güner, “Sağlık alanında ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu alanda yapılan çalışmalar ve uygulamalar, sağlık sektörünün ne denli gelişmekte olduğunu gözler önüne sermektedir. Afyonkahisar’da da bu gelişim ve dönüşüm en iyi şekilde tezahür etmektedir. Buna örnek olarak yenilenen ve büyüyen bina ve kampüsüyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Afyon Kocatepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, bunun yanında Türkiye’de imkan bakımından ilk sıralarda yer alan Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi ve günden güne hizmet kalitesini artıran özel hastanelerimizdir. Hastanelerimiz ilimize en iyi şekilde hizmet verdiği gibi, il dışından ve hatta yurt dışından gelen hastalarımıza da en kaliteli bir şekilde hizmet vermektedir. Bu imkanlar ve kalitenin artması bizleri çok memnun ettiği gibi hastanelerimizde inşallah şifa bulan hastalarımız da bu durumdan memnun olmaktadırlar. Ben bu ortamın sağlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutluyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme