Afyon'da Benzin Ofisi Soyan Hırsızlar Yakalandı

Emirdağ İlçesi Kuruca köyünde bir benzin istasyonu soyan iki şahıs Jandarma Ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Kuruca köyü sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir benzin istasyonu gece 23.10 sıralarında gelen iki şahıs 4.500 TL’lik hırsızlık yaptı.

Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, işyeri çalışanları ile yaptığı görüşme sonucunda; benzin ofisinden 4.500 TL para çalındığını ve şüpheli şahısların Afyonkarahisar istikametine 06 751 plakalı araç ile kaçtıkları tespit etti. Yol güzergahı üzerinde devriyede olan Bölge Trafik personeli ile irtibat kurularak ortak takip neticesinde şüpheli (2) şahıs yakaladı.

Yapılan kimlik sorgulamasında, araç sürücüsünün M.A. isimli şahsın (sürücü belgesi yetersiz) olduğu, araçta yolcu olarak bulunan şüphelinin ise H.Y. olduğu tespit edildi. Gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden 06 ….. plakalı araçta yapılan arama sonucunda ise; 4.500 TL para ele geçirildi. Ekiplerin başarılı operasyonu sonucu yakalanan 4.500 TL benzin Ofisi yetkililerine teslim edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan H.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, M.A. isimli şahıs tutuklanarak Bolvadin Kapalı T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bakmadan Geçme