'Afyon'da önemli etkinliklere imza attık'

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret eden Önder Çelik ve yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.ESOB Başkanı Konak'a plaket takdim eden Çelik, 'TEMA uzun bir geçmişe sahip. Biz de Afyonkarahisar'da çok önemli etkinliklere imza attık. Değerli Başkanımız Sayın Konak ile ortak çalışma konularını da konuştuk. İyi bir çalışma yapacağımıza inanıyorum.' [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret eden Önder Çelik ve yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
ESOB Başkanı Konak’a plaket takdim eden Çelik, “TEMA uzun bir geçmişe sahip. Biz de Afyonkarahisar’da çok önemli etkinliklere imza attık. Değerli Başkanımız Sayın Konak ile ortak çalışma konularını da konuştuk. İyi bir çalışma yapacağımıza inanıyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak, “TEMA’nın şehrimizdeki çalışmalarını takdirle izliyoruz. Biz de bu güzel çalışmalara her zaman olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz. Sayın Çelik ve yönetimini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme