Afyon’da O Makam Da Kadınlara Geçiyor

Afyonkarahisar'da kadın yöneticiler zincirine önemli bir sivil toplum kuruluşundaki değişimle yeni bir halka daha eklenecek

<<<<< KOCATEPE GAZETESİ’NİN ÖZEL HABERİ >>>>

Haber
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın görevdeki başarılı dönemini takiben 31 Mart yerel seçimlerinde Av. Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasının ardından yarın yapılacak Tabip Odası Başkanlığı seçimine aday olan önceki dönem Oda Başkanı Dr. Alev Türe’nin göreve seçilmesi halinde kentte kadın yöneticiler zincirine yeni bir halka eklenecek.
6023 Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yasası gereğince Afyonkarahisar Tabip Odası’nın 2024 yılı seçimli olağan genel kurul toplantısı bugün öğleden sonra Oda’nın konferans salonunda gerçekleştirildi.
Oda Başkanı Prof. Dr. Yüksel Arıkan’ın toplantı açılışını yapmasının ardından saygı duruşunda bulunan hekimler İstiklal Marşı’nı okudu.

Haber

Genel Kurul Divanı Dr. M. Kemal Demirkırkan’ın başkanlığında; Dr. Ceren Kuşakçı, Dr. Tuna Babaoğlu’ndan oluştu. Toplantıda sırayla okunan yönetim kurulu faaliyet raporu ile gelir gider bilançosu okunarak ayrı ayrı müzakere edildi. Raporlar oybirliğiyle kabul edildi. Toplantı 2024-2026 dönemi için Tabip Odası Onur Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeliklerine aday başvuralarının alınmasıyla tamamlandı. Toplantıda Oda’nın önceki dönem Başkanı Dr. Alev Türe, yönetim kurulu üyeliği başvurusunda bulundu. Yarın Oda da 9.00-17.00 saatleri arasında seçim gerçekleştirilecek. >> KOCATEPE GAZETESİ’NİN ÖZEL HABERİ

Bakmadan Geçme