• Haberler
  • Gündem
  • “Afyon’da LÖSEV’in ofisi yok” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’da LÖSEV’in ofisi yok” – Kocatepe Gazetesi

Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında konuşan Durulgan, vakfın bu sene 21’inci yaşını doldurduğunu söyledi. Durulgan, “Vakfın ilk kuruluşundaki amacı lösemili çocuklara destek olmaktı. Ama biz şuanda sadece lösemili çocuklar değil yetişkin, çocuk ayrımı yapmaksızın tüm hastalara maddi manevi destek veriyoruz. Ailenin yaşaması ve ihtiyacı olan tüm yardımları yapıyoruz. Türkiye genelinde 36 bine yakın [&hellip]

Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında konuşan Durulgan, vakfın bu sene 21’inci yaşını doldurduğunu söyledi. Durulgan, “Vakfın ilk kuruluşundaki amacı lösemili çocuklara destek olmaktı. Ama biz şuanda sadece lösemili çocuklar değil yetişkin, çocuk ayrımı yapmaksızın tüm hastalara maddi manevi destek veriyoruz. Ailenin yaşaması ve ihtiyacı olan tüm yardımları yapıyoruz. Türkiye genelinde 36 bine yakın hastamız var. Çok daha fazla hastaya ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu.
 “KAPI KAPI DOLAŞIP
KİTAP, DERGİ SATMAYIZ”
Vatandaşları dolandırıcılara karşı uyaran Durulgan, LÖSEV’in Afyonkarahisar’da bir ofisi olmadığını söyleyerek, “Afyonkarahisar’da kesinlikle LÖSEV’e ait ofis yoktur. Biz hiçbir zaman kapı kapı dolaşarak kitap dergi satışı yapmayız. Hiçbir şekilde de elden makbuz karşılığı para toplamayız. Afyonkarahisar’daki saha çalışmamızda kamuoyunu bilinçlendirdik.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme