'Afyon'daki Tüm Belediyeleri Kazanacağız'

Sadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Yerel seçimlerin ancak güçlü bir kadro, sağlam bir vizyon ve iki mefhumu taşıyabilecek nitelikli adaylarla kazanılabileceğini ifade ederek, 'Afyonkarahisar'da merkez başta olmak üzere tüm belediyelerde nitelikli adaylarla seçimlere gireceğiz.'' dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı yerel seçim hazırlıkları kapsamında Aralık ayı İl Divan toplantısını GİK üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş, il, ilçe, belde, mahalle başkanları, Kadın-Gençlik Kollarının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda, yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasıda gerçekleştirildi.

AFYONKARAHİSAR HAK ETTİĞİ HİZMETİ SAADET BELEDİYECİLİĞİ İLE ALACAK!
İl Divan toplantısında konuşan Sadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş,

Ekonomik yıkımla birlikte ahlaki çöküşün tavan yaptığı ağır bir siyasi iklimde 2024 mahalli idareler seçimlerine doğru ilerlediklerini söyledi. Karataş, “Mahalli idarelerde halka hizmet Milli Görüş ile başladı. Milli Görüş belediyeciliği, gerçek kalkınmanın ve ahlaki ilerlemenin kitabını yazdı. Afyonkarahisar’ın da Saadet Belediyeciliğine kavuşma zamanı geldiğine inanıyoruz.
Saadet Partisi olarak şehrimizin henüz gerçek belediyecilik hizmetlerinden istifade edemediğini düşünüyoruz. Yüreğimizle, sözümüzle, elimizle mücadeleye tüm inancımızla çalışacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

“BELEDIYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI AÇIKLAMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 90 günden az bir süre kaldığını dile getiren Karataş, “Yerel seçimler, ancak güçlü bir kadroyla, sağlam bir vizyonla ve bu iki mefhumu taşıyabilecek nitelikli adaylarla kazanılabilir.Süreç boyunca aday tespit komisyonlarımız kuruldu, komisyonlarımız gerekli çalışmaları aylar öncesinden başlattılar, çok titiz ve özenli bir çalışma yürütüldü, İlçelerimize ve Beldelerimize gidildi, istişareler yapıldı. Bugün de 2. temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızı dikkatle ve titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde, Yeraltı ve Yerüstü kaynaklarıyla zengin, tarımın, hayvancılığın baş şehri olmayı hak eden, gastronomisi ile dillerde; maneviyatı ile gönüllerde taht kuran Afyonkarahisar’ımızın, İlçelerinin ve beldelerinin şehremini olacak Belediye Başkan Adaylarımızı açıklamaya başlayacağız.”diye konuştu.

“HER SÖZÜMÜZÜ DOĞRULUKLA, İNSANİYETLE SÖYLEYECEĞİZ”

Afyonkarahisar’a sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sınıf atlatmak ve bölgenin lideri haline getirerek hak ettiği değere ulaştırmak için stratejik projeler hazırladıklarını dile getiren Karataş, ‘’Hep beraber, bütün Afyon Teşkilatımızla birlikte; gülümseyen yüzümüzü her fırsatta göstereceğiz. Gönülleri alacağız, kalpleri kazanacağız. Her sözümüzü doğrulukla, dürüstlükle, insaniyetle söyleyeceğiz. El ele, hep birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’ni biz yöneteceğiz!
İnanıyoruz ki milletimiz yetkiyi Saadet Partili adaylara verecektir. Afyonkarahisar’da tüm kadrolarımızla; inanç, azim ve kararlılıkla, 2024 Yerel seçimlerinde Milli Görüş’ün, Saadet Partisi’nin belediyelerde yerel iktidarı için hazırız.’’ dedi.

İl divan toplantısı yapılan birim sunumları, rapor müzakeresi ve yapılan yazılı temayül yoklamasının ardından sona erdi.

Haber

Bakmadan Geçme