• Haberler
  • Gündem
  • Afyon'da Keyani Gurme Restaurant’ta Garson Robot Hizmette

Afyon'da Keyani Gurme Restaurant’ta Garson Robot Hizmette

Türkiye'de İstanbul'da hizmet veren Belle Garson Robot Afyonkarahisar'da ilk ve tek olarak Keyani Gurme Restaurantta hizmet vermeye başladı.

Garson Robot Bella, Watermall Alışveriş Merkezinde hizmet veren Keyani Gurme Restaurantta 16 Şubat 2024 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı.

Haber

Restaurantın krokisi yüklenen Bella adlı garson robot sulu gıdaları daha ağır seviyede taşırken, kuru gıdaları daha hızlı seviyede servis ediyor.

“Merhaba ben Bella. İşte geldim. Yemekleriniz geldi. Lütfen yemeklerinizi alın. Yemeklerinizi aldıysanız lütfen bitir tuşuna basınız. Teşekkürler hoşçakalın.” diyen Garson Robot Bella, kedi görünümüyle dikkat çekerek miyavlıyor. Doğum günü kutlaması yapmak isteyenler için müzik yükleme özelliğine sahip olan Bella’nın üzerine doğum günü olan kişinin adı yazılarak kutlama yapılabiliyor. Garson Robot Bella’nın şarjı 8 saat kesintisiz çalışmasını sağlarken, 4,5-5 saat içinde şarjı doluyor. Keyani Gurme Restaurantın Genel Müdürü Muzaffer Aktar, Garson Robot Bella’nın verdiği servis hizmetlerini medyaya tanıttı.

Haber

Bakmadan Geçme