• Haberler
  • Genel
  • Afyon’da kanser tarama bölgesinde – Kocatepe Gazetesi

Afyon’da kanser tarama bölgesinde – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya’yı kapsayacak Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacak Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ı kapsayan Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacağını açıkladı.Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ı kapsayan Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacağını söyledi.Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Türkiye’de hızla artan kanser [&hellip]

Afyon'da kanser tarama bölgesinde

Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya’yı kapsayacak Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacak

Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ı kapsayan Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacağını açıkladı.
Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ı kapsayan Bölge Kanser Tarama Merkezi kurulacağını söyledi.
Prof. Dr. Muzaffer Metintaş, Türkiye’de hızla artan kanser vakaları nedeniyle Kanser Tarama Projesi ile Eskişehir ve köylerinde yaklaşık 35 bin kişiyi kapsayan bir tarama yapıldığını bildirdi. Metintaş, aynı projenin Kütahya ve Afyonkarahisar illerini de kapsayacak şekilde uygulanması ve bu amaçla bölgede Kanser Tarama Merkezi oluşturulacağını sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme