Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da ilk dijital dergi çıkarılacak

Afyon’da ilk dijital dergi çıkarılacak

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından il düzeyinde kurumsal olarak kültür-sanat ve turizm alanında ilk “Dijital Dergi” çalışması başlatıldı

 

Kültür, sanat, turizm ve aktüalite konularında dijital olarak yayına sunulacak olan dergi; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yeni yazılımı olan “afyondayız.gov.tr” web sayfasında yayınlanacak.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde konu ile ilgili 14 Ocak Salı günü yapılan ilk toplantıda; derginin içeriği, tasarımı, yayın süresi, yayın kurulu, yazarlar ve dergide yayınlanacak konu başlıkları üzerinde duruldu. Toplantıya AKÜ GSF, Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Turizm Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi, Devlet Konservatuarı; İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların idareci ve öğretmenleri ile otel müdürleri katıldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır yaptığı açıklamada, kenti modern yöntemler kullanarak tanıtacak, kültür-sanatını yansıtacak ve aktüaliteyi de kapsayan dijital bir dergiye ihtiyaç olduğunu kaydetti. Tanır, “Bu ihtiyacı karşılamak adına Afyonkarahisar’da kültür-sanat ve turizm alanında ilk dijital dergi çalışmalarını başlatmış olmamızdan dolayı Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak mutluluk duyuyorum. Dijital derginin hazırlanması aşamasında bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.