• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’da hedef Türkiye’de alınan oyun iki misli”

“Afyon’da hedef Türkiye’de alınan oyun iki misli”

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar’da hedeflerinin partilerinin sayısal ve oransal anlamda Türkiye aldığı oyun iki mislini almak olduğunu açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, genel merkezin talimatı doğrultusunda İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri aday listelerini 17 Şubat Pazartesi günü teslim edeceklerini belirtti.ADAYLAR KIRMADAN BELİRLENDİ MHP İl Başkanı Aziz Aslan, [&hellip]

"Afyon'da hedef Türkiye'de alınan oyun iki misli"

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar’da hedeflerinin partilerinin sayısal ve oransal anlamda Türkiye aldığı oyun iki mislini almak olduğunu açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, genel merkezin talimatı doğrultusunda İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri aday listelerini 17 Şubat Pazartesi günü teslim edeceklerini belirtti.
ADAYLAR KIRMADAN BELİRLENDİ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, seçim kuruluna; Belediye Başkan adaylıkları, İl Genel Meclisi üye adayları, Belediye Meclis üye adayları listelerinin tüm evraklarıyla birlikte teslim edileceğini söyledi. MHP’nin 58 Belediye Başkan adayını kesinleştirdiğini belirten Aslan; “Meclis üyelikleri ile ilgili arkadaşlarımız beldelerde ve ilçelerde çalışmalar yapıyorlar. Listeler bize göre liyakatli, işin hakkını verebilecek, saygınlığı yüksek olan adaylardan oluşmaktadır. Bu hassas bir dönem. Ancak Belediye Başkan adaylıkları konusunda yapmış olduğumuz çalışmalarla il sınırları içinde ilçe başkanlarımızın tecrübe ve gayretleriyle adaylar ve aday adaylarının özverisi ile herhangi bir kırgınlığa sebebiyet verilmedi. Arkadaşlarımızı kırmadan, incitmeden, küstürmeden adaylarımızı belirledik.” dedi.
“İDDİAMIZI KORUYORUZ”
MHP olarak çok huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden İl Başkanı Aziz Aslan, özellikle aday tespitlerinde çeşitli kriterler uyguladıklarını kaydetti.
Özellikle demokrasinin ön planda tutulduğunu söyleyen Aslan; “Yönetimlerimiz arasında komisyonlar kurduk. Komisyonlarımızı kura usulü ile belirledik. İnşallah çalışmalarımızı sürdürerek zafere ulaşacağız diye düşünüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışma ve ziyaretler sonucunda her geçen gün her kesimden vatandaşın partimize ve adaylarımıza ilginin arttığını görüyoruz. MHP’nin 30 Mart yerel seçimlerinde Afyon’da başarılı olacağını görmekteyiz. İddiamızı koruyor, Afyonkarahisar ili olarak MHP’nin Türkiye’de almış olduğu oyun sayısal ve oransal olarak iki mislini almayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme