Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da eğitim başarısı yükselmeli”

AEV’i ziyaret eden CHP

AEV’i ziyaret eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın eğitimdeki başarısının en üst seviyelere çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Meydanoğlu ve Eğitim Komisyonu Üyesi Güray Şallı ile birlikte Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Genel Sekreteri Murat Diker’i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Köksal, Afyonkarahisar’ın eğitimine emek veren kuruluşları ziyaret ettiklerini söyleyerek, “Afyonkarahisar’ın eğitimine emek veren kuruluşları ziyaret ediyoruz. Kentin eğitim düzeyinin üst sıralara gelmesi için gayret eden herkesle temas halindeyiz. Afyon Eğitim Vakfı da eğitime verdiği katkılarla önemsediğimiz kuruluşlardan birisi. Neredeyse ulusal düzeyde burs veriyorlar. Çok sayıda Afyonkarahisarlı çocuğumuzun eğitimine destek oluyorlar.” dedi.
“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”
Afyon Eğitim Vakfı’na çalışmalarından ve eğitim camiasına katkılarından dolayı teşekkür eden Köksal, “Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için tüm eğitim camiasının, elini taşın altına koyması gerekiyor. Herşey çok güzel bir Afyonkarahisar için Afyonkarahisar’ın eğitimde daha üst sıralara gelebilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.
Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, Köksal ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.