• Haberler
  • Eğitim
  • Afyon’da depremzede çocukların okul kayıt ve nakil işlemleri yapılıyor

Afyon’da depremzede çocukların okul kayıt ve nakil işlemleri yapılıyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kentte misafir edilen depremzede öğrencilerin kayıt altına alındığını belirtti. Sünnetci, depremzede öğrencilerin anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hazırlıkları tamamlanan okullara yerleştirileceklerini açıkladı   İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Tınaztepe KYK yurdundan barınan depremzede çocukların kayıt ve nakil işlemleri hakkında yerinde bilgi aldı. Müdür Sünnetci, İl Milli [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kentte misafir edilen depremzede öğrencilerin kayıt altına alındığını belirtti. Sünnetci, depremzede öğrencilerin anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hazırlıkları tamamlanan okullara yerleştirileceklerini açıkladı

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Tınaztepe KYK yurdundan barınan depremzede çocukların kayıt ve nakil işlemleri hakkında yerinde bilgi aldı.
Müdür Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Şube Müdürleri Hayati Duman, Sezai Keklicek ve Mustafa Günay Tınaztepe KYK yurdunda barınan depremzedeleri ziyaret ettiler. Sünnetci ve beraberindekiler depremzede çocukların kayıt ve nakil işlemlerinde görevli olan gönüllü idarecilerle görüşerek süreç hakkında ayrıntılı bilgi aldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Miraç Sünnetci şunları kaydetti: “İlimizde bulunan depremzede öğrencilerimizin sayıları kayıt altına alınarak anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hazırlıkları tamamlanan okullarımıza yerleştirmeleri yapılmaktadır. Ayrıca seyyar bir ekip otellerimizde konaklayan depremzede öğrencilerimizi ziyaret ederek kayıtlarını gerçekleştirmektedir.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Haber

Bakmadan Geçme