• Haberler
  • Genel
  • 'Afyon'da çalışmaktan keyif aldım' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon'da çalışmaktan keyif aldım' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, Polis Başmüfettişi olarak tayin edilmesinin ardından veda yemeği düzenledi. Karagöz, Afyon'da çalışmaktan keyif aldığını belirtti Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, 13 Şubat 2014 tarihli İçişleri Bakanlığı kararıyla Polis Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Karagöz, görevden ayrılmadan önce, bir veda yemeği düzenledi. Polis Meslek Yüksekokulu bahçesindeki yemekte konuşan Karagöz, [&hellip]

“Afyon’da çalışmaktan keyif aldım”

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, Polis Başmüfettişi olarak tayin edilmesinin ardından veda yemeği düzenledi. Karagöz, Afyon’da çalışmaktan keyif aldığını belirtti

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, 13 Şubat 2014 tarihli İçişleri Bakanlığı kararıyla Polis Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Karagöz, görevden ayrılmadan önce, bir veda yemeği düzenledi. Polis Meslek Yüksekokulu bahçesindeki yemekte konuşan Karagöz, “Devletimizin bana vermiş olduğu bu görevi milletimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak yapmaya çalıştım. Bu süreçte, meslektaşım merhum ağabeyimin de görev yaptığı Afyonkarahisar’da bulunmaktan, Afyon’a ve güzel insanlarına hizmet etmekten son derece keyif aldım” dedi.
“SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM”
Afyonkarahisar’ın devlet ve siyaset adamlarına teşekkür eden Karagöz, “Görev yaptığım 17 aylık süre içerisinde bana her türlü desteği veren, başta Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu’na, Sayın Milletvekillerimize, Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Sayın İsmet Gökhan Gülmez’e, Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a, Jandarma Komutanlarımız değerli dostlarım Sayın Yusuf Kenan Topçu’ya ve Sayın Okçin Akşit’e, İl Emniyet Müdürü değerli ağabeyim Mustafa Uçkan’a, Afyonumuzun değerli bürokratlarına, siyasi parti temsilcilerine, Sivil toplum kuruluşlarına, işadamlarına, esnaflarına, basın yayın kuruluşlarına ve kendilerini hiç unutmayacağım çok sevgili Afyonkarahisarlılara teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Devir-teslim bugün

Polis Meslek Yüksekokulu’nda devir-teslim töreni bugün yapılacak. Müjdat Karagöz, PMYO’ya müdür olarak atanan Mustafa Eker’i ağırlayacak.

Kumartaşlı’dan teşekkür

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile dernek üyeleri, PMYO Müdürü Müjdat Karagöz’e, Teşekkür Belgesi verdi.

Bakmadan Geçme