Afyon’da CAKA sesi – Kocatepe Gazetesi

Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi Türkiye genelinde Bursa, Ankara ve Mersin’de faaliyet yürüten Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA), Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi. Konserde, Cihat Aşkın’ın yanı sıra Alkım Berk Önoğlu, Azra Berfin Eren, İdil Yunkuş, Katre Bozoğlu ile [&hellip]

Afyon'da CAKA sesi

Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi

Türkiye genelinde Bursa, Ankara ve Mersin’de faaliyet yürüten Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA), Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde konser verdi.
Konserde, Cihat Aşkın’ın yanı sıra Alkım Berk Önoğlu, Azra Berfin Eren, İdil Yunkuş, Katre Bozoğlu ile Oytun Eren sahne aldı. Yoğun ilgi gören konserde konuşan Cihat Aşkın, CAKA’nın yerel kültüre sahip çıkan bir yönünün olduğunu belirtti. Aşkın, “Ulusal ve uluslararası düzeyde uygulanabilir keman eğitimi yöntemlerinin paylaşımını hedefleyen proje, öğrencilere kişisel kariyerini geliştirme imkanı da sunuyor” dedi. Proje, 7’den 70’e herkesin keman çalabilmesi amacıyla hazırlanmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme