• Haberler
  • Genel
  • Afyon’da “boğaz” manzarası – Kocatepe Gazetesi

Afyon’da “boğaz” manzarası – Kocatepe Gazetesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay’ı İstanbul Boğazı’na benzetti Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay’ı gezdi. Bakan Yazıcı, 'Akarçay, Afyon’a hayat vermiş, mükemmel bir proje. Burayı görmeyenler mübalağa ettiğimi sanır ancak Afyon’a adeta deniz gelmiş, boğaz gelmiş. Burası hem dinlenmenin hem de eğlencenin adresi olmuş. Denizin olmadığı her yöremizde, her ilimizde bu tür [&hellip]

Afyon'da "boğaz" manzarası

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay’ı İstanbul Boğazı’na benzetti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay’ı gezdi. Bakan Yazıcı, “Akarçay, Afyon’a hayat vermiş, mükemmel bir proje. Burayı görmeyenler mübalağa ettiğimi sanır ancak Afyon’a adeta deniz gelmiş, boğaz gelmiş. Burası hem dinlenmenin hem de eğlencenin adresi olmuş. Denizin olmadığı her yöremizde, her ilimizde bu tür projeler hayata geçmeli. Türkiye büyüdükçe, ekonomi olarak gücü arttıkça bu tür projeler üretiliyor ve hayata geçiyor. Akarçay’ı Afyonkarahi-sar’a kazandıran Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ı tebrik ediyorum” dedi.
TEKNEYİ DE SÜRDÜ
Akarçay’da tekne gezintisi de yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Afyonkarahisar’ın vizyon projelerinden olan tüm kesimlerin büyük ilgi odağı olan bölgeden övgüyle söz etti. Gezi sırasında bir süre tekneyi kullanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay’ın Afyonkarahisar’a hayat verdiğini söyledi. Yazıcı, “Afyonkarahisar’a adeta deniz gelmiş” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme