Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da Aşk Kokusu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon'da Aşk Kokusu

Issız Adam filmiyle popüler olan Cemal Hünal’ın da oyuncuları arasında yer aldığı Aşk Kokusu adlı tiyatro oyunu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde sahnelenecek

Rol aldığı birçok dizinin yanı sıra Issız Adam filmindeki romantik aşık rolüyle popüler olan Cemal Hünal’ın da oynadığı Aşk Kokusu adlı romantik komedi, bugün saat 20.00’da Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde sahnelenecek. Akasya Asıltürkmen ve Onur Şenay da rol aldığı oyunun biletleri 20 ve 25 liradan, Kafe Ra ile Miss Poem’de satılıyor.
Yönetmenliğini Özdemir Çiftçioğlu’nun yaptığı oyunun hikayesi şöyle:
Oyunun iki erkek karakteri, Devrim ve İlker… Devrim 28 yaşında, yaş ve kafa itibariyle bir ergen, duygusal olarak daha yumurtadan çıkamamış bir ipek böceği… Aşırı duygusal, ani kararlar veren, anarşist ve biraz da adı gibi devrimci, daha doğrusu muhalif… İlker, o da Devrim’le aynı yaşlarda, hayata daha gerçekçi bakan, amaçlarını gerçekleştirmek için fazla kural tanımayan, ama aynı zamanda kurallara Devrim’den daha bağlı bir karakter… Devrim yazar, İlker onun yazması için gerekli ortamı sağlamaya çalışmaktadır. Aç kalsalar da, kız arkadaşları olmasa da, yazmak, muhalif olmak ve dünyayı değiştirmek hayalleri onların mutlu olmasına yetmektedir.
Ve bir gün hayatlarına Özgür girer. Özgür adeta kurallardan yaratılmış bir kızdır. Hayattaki her şeyin, kendisinin ve toplumun çizdiği çizgiler dahilinde olması gerektiğini savunan, ve bu yüzden de hem hayat, hem de siyasi açıdan muhafazakar bir tiptir. Bu Ankara’lı kızın hayatı, Kurtuluş’ta yaşayan, bekar, sevimli ve aşık olacağının rüyasını bile görmüş Devrim ve de kızlar açısından oldukça popüler bir konumu olan İlker’le kesişiveriyor.