Afyon'da artık yeni branş var

Tatil ve spor turizmi konusunda çalışmaların yürütüldüğü Afyonkarahisar'da adrenalin tutkunlarının ilgi duyduğu yamaç paraşütünün branşlaşması için ilk adım atıldı Spor Turizminin merkezlerinden biri haline dönüşen ve bir çok branşta yürütülen faaliyetlerle adından söz ettiren Afyonkarahisar'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yamaç paraşütü sporunun da yaygınlaşması amacıyla deneme uçuşları gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü [&hellip]

Tatil ve spor turizmi konusunda çalışmaların yürütüldüğü Afyonkarahisar’da adrenalin tutkunlarının ilgi duyduğu
yamaç paraşütünün branşlaşması için ilk adım atıldı

Haber

Spor Turizminin merkezlerinden biri haline dönüşen ve bir çok branşta yürütülen faaliyetlerle adından söz ettiren Afyonkarahisar’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yamaç paraşütü sporunun da yaygınlaşması amacıyla deneme uçuşları gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun girişimleriyle yamaç paraşütü pilotları Muharrem Çoban ve Ozan Ceylan başta olmak üzere tandem yamaç paraşütü pilotu Savaş Kantarcı ile Çakırköy Tepesi üzerinden gerçekleşen deneme uçuşları başarıyla sonuçlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yamaç paraşütü eğitimlerinin önümüzdeki günlerde verilmeye başlanacağı ve kentte adrenalin sporlarından birinin daha hayata geçeceği belirtildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme