• Haberler
  • Genel
  • Afyon’da AMATEM açılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon’da AMATEM açılacak – Kocatepe Gazetesi

Eski Göğüs Hastanesi’nde Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi kurulacağı belirtildi İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ve Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, mevcut ve gelecek sağlık planlaması hakkında görüş alış verişinde bulundular.Toplantının ana gündemi eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne [&hellip]

Afyon'da AMATEM açılacak

Eski Göğüs Hastanesi’nde Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi kurulacağı belirtildi

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ve Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, mevcut ve gelecek sağlık planlaması hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Toplantının ana gündemi eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne açılacak olan AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi) oldu. Yıldan yıla artış gösteren ve kullanıcı yaşı gittikçe düşen madde bağımlılığı için böyle bir merkezinin ihtiyaç olduğunu belirten yöneticiler, modern bir sağlık merkezini daha kazandıracak olmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.
Kurumlar arası personel görevlendirilmesi konusunun da ele alındığı istişâre toplantısına Sağlık Bakanlığı Saha Gözlemcisi Dr. Şeref Kasımoğlu da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme